Röviden

Ben Hur később

Decemberről jövő év február végére halasztották a világturnén lévő Ben Hur Live Show magyarországi előadásait.
Az előadás producere, az Art Concerts GmbH közlése szerint a dátumváltozásnak technikai okai vannak. A mozgó díszleteket megviselte a szeptember óta megtartott előadások során rájuk mért terhelés. A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek a februári előadásokra. (Munkatársunktól)

Rövidfilmsikerek

Két magyar alkotó filmjeit díjazták nemzetközi rövidfilm- fesztiválokon a hétvégén Spanyolországban. Nemes Jeles László The Counterpart című mozgóképéért a legjobb külföldi rövidfilm díját érdemelte ki Soriában. Ugyanezen az estén Bilbaóban Esztergályos Krisztina Variációk című rendezői vizsgafilmjéért elismerő oklevelet vehetett át. (Cs. G.)

A Lahti Szimfonikusok Budapesten

A Lahti Szimfonikus Zenekar hangversenye ma este fél nyolckor kezdődik a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben Ránki Dezső (zongora) közreműködésével, Jukka-Pekka Saraste vezényletével. A Helsinkitől száz kilométerre fekvő tóparti város szimfonikus zenekara a Sibelius-életmű felkarolása révén lett világszerte elismert. A koncertet fél héttől Előhang címmel beszélgetés előzi meg, amelyen
a fellépő művészekkel és a műsoron szereplő darabokkal ismerkedhet meg a koncert közönsége. (S. M.)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.