Sütőtökös gombócok

Előkészítési idő: 30 perc

Hozzávalók: 50 dkg sütőtök, 20 dkg háztartási keksz, 10 dkg barna nádcukor, 10 dkg törökmogyoró, 10 dkg porcukor, 0,6 dl ananászlé, 3 ek. citromlé, 1 dl víz

A sütőtököt kockákra vágjuk, 1 dl vízzel puhára pároljuk, majd turmixgéppel pépesítjük.

A kekszet ledaráljuk (porrá őröljük), majd elkeverjük a nádcukorral, a sütőtökpéppel, az ananászlével és a citrommal. Jól összegyúrjuk, majd gombócokat formázunk belőle.

Az őrölt törökmogyorót elkeverjük a porcukorral, majd minden gombócot megforgatunk benne.

Sütőtökös gombócok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.