Tonhalas muffin aszaltparadicsommal

Hozzávalók 6 darab muffinhoz: 50 g teljes kiőrlésű tönkölyliszt, 50 g sima liszt, 1 tk. sütőpor, 2 db tojás, 1 db tonhalkonzerv (kb. 150 g), 50 g aszalt koktélparadicsom, fél citrom leve, 1 tk. szárított bazsalikom, fél kk. tengeri só

Sütési idő: 40 perc

Elkészítési idő: 15 perc

A sütőt 180 oC-ra előmelegítjük.

A lisztet, a sütőport, a tojást mixerrel jó összekeverjük, majd hozzáadjuk a halat, az apróra vágott aszalt paradicsomot, a bazsalikomot és a citrom levét, majd egy villával jól összekeverjük.

Kivajazott muffinformába töltjük a tésztakeveréket, és 40 perc alatt megsütjük.

 

Tonhalas muffin aszaltparadicsommal
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.