Tonhalas muffin aszaltparadicsommal
Hozzávalók 6 darab muffinhoz: 50 g teljes kiőrlésű tönkölyliszt, 50 g sima liszt, 1 tk. sütőpor, 2 db tojás, 1 db tonhalkonzerv (kb. 150 g), 50 g aszalt koktélparadicsom, fél citrom leve, 1 tk. szárított bazsalikom, fél kk. tengeri só
Sütési idő: 40 perc
Elkészítési idő: 15 perc
A sütőt 180 oC-ra előmelegítjük.
A lisztet, a sütőport, a tojást mixerrel jó összekeverjük, majd hozzáadjuk a halat, az apróra vágott aszalt paradicsomot, a bazsalikomot és a citrom levét, majd egy villával jól összekeverjük.
Kivajazott muffinformába töltjük a tésztakeveréket, és 40 perc alatt megsütjük.
Tonhalas muffin aszaltparadicsommal