Melyik Briganty az igazi?

Mivel már Cannes-ban felröppent a hír, hogy a stúdió nyomására Tarantino jelentősen meg fogja kurtítani a Becstelen brigantykat, a film amerikai (és nemzetközi) bemutatója előtti héten arra kértük, tisztázza a mendemondákat.

Quentin Tarantino lapunknak elmondta: most először keveredett utómunkapletykába, de már a puszta gondolatot is kikéri magának, hogy Harvey Weinstein és a Universal utasítására 20 percet kivett a filmből. "Nekem senki nem dirigál" - mondta. Bemutató előtt filmjeit le szokta tesztelni a baráti körével, de most a fesztivál előtt nem maradt rá idő. Cannes-ban látta először közönséggel, de számára a kritikusok véleménye nem mérvadó. Cannes után hat nappal csináltak is egy tesztvetítést "mezei" közönségnek az egyik nagy Los Angeles-i multiplexben, és ő is beült. Az ott tapasztaltak alapján ment vissza a vágószobába, és két nap alatt "kipucolta a filmet".

- Lecsíptem a kocsmajelenetből, mert túl hosszasan kártyáztak a katonák, azt a jelenetet pedig meghosszabbítottam, ahol Shoshanna és Landa majszolja a rétest, mert valószínűleg rövidzárlatom volt, mikor első körben kihagytam. Az az egyik legjobb pillanat a filmben!

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.