Mézes biotönkölysüti

Előkészítési idő: 15 perc

Sütési idő: 25 perc

Hozzávalók: 150 g bio tönkölyliszt, 50 g bio zabpehely, 5 ek. bio vegyes virágméz, 15 szem zöldkardamom, 2 kk. sütőpor, 6 ek. hidegen sajtolt olívaolaj

A kardamommagokat apró lyukú reszelőn (pl. parmezánreszelőn) lereszeljük, hogy a mag kihulljon minden szemből.

A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk, majd 3-4 cm átmérőjű golyócskákat formázunk.

Kicsit megnyomjuk felülről és előmelegítet (180 oC) sütőben 25 perc alatt aranysárgára sütjük.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.