Röviden

Országimázs néptánccal

A Csillagszemű Táncegyüttes előadásában egész nyáron pénteken, szombaton, vasárnap folklórműsort tekinthetnek meg a budai Várba látogatók a Szent György téren, a Sándor-palotával szemben lévő 300 fős szabadtéri színpadon. Az ország leglátogatottabb turisztikai helyszínén így a külföldiek találkozhatnak a magyarság táncaival, népviseletével, dalaival. (Cs. L.)

Dzsesszfesztivál Szombathelyen

Szombathelyen idén június
21-27. között rendezik meg a Lamantin Jazz Fesztivál és Improvizációs Tábort. A programsorozat 21-én az evangélikus templomban a Bolyki Brothers koncertjével kezdődik. Fellép még többek között a Tóth Viktor Tercett, a Tátrai Trend, a Jon Mayer Trio, a Raphael Wressnig & Enrico Crivellaro Organ Combo, a Palermo Boogie Gang, a Ian Siegal Band, a Jakub Safr Quartet és Petra Ernyeiová, a Pacora Trio, a Nothing But Swing Trio és Scott Hamilton, a Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling Band, a Super Trio, a László Attila - Oláh Kálmán Quartet. (S. M.)

Demis Roussos Budapesten

Demis Roussos visszatért: a görög-egyiptomi énekes többéves hallgatás után albummal és lemezbemutató turnéval jelentkezik. Magyarországra szeptember 29-én érkezik, a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. Az Aphrodite's Child tagjaként, majd szólóban is igen sikeres énekes a koncerten új, Demis című lemezének dalai mellett a régi slágereket is előadja, mint a My Reason, a Forever and Ever, a Goodbye My Love, Goodbye, az I Need You, vagy a Lost in Love. (S. M.)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.