Földiepres rizspuding

Elkészítési idő: 35 perc

Hűtési idő: 2 óra

Hozzávalók 2 személyre: 3 ek. jázminrizs, 7 dl tej, 15 szem földieper, 1 kk. őrölt zöldkardamom, 2 ek. barna nádcukor

A rizst a tejben puhára főzzük, majd 10 db kisszemű földieperrel turmixgéppel pépesítjük.

Visszaöntjük az edénybe, hozzáadjuk a cukrot, felforraljuk majd tányérkákba öntjük.

A maradék epret apró darabokra, szeletekre vágjuk és belekeverjük, díszítjük a pudingot.

Hűtőben 2 órát hűtjük.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.