Fehér éjszaka

Sao Paulo és Lisszabon után Budapestre érkezik a világ egyik leglátványosabb parti-ja a Sensation White. Az ötlet Hollandiában valamikor az ezredfordulón pattant ki a legőrültebb partyarcok fejéből, s mára világkörül turnévá nőtte ki magát: Budapest után Zürich, Szenpétervár történelmi városa, majd Amszterdam és Wroclaw jön a sorban.

A Fehér Óceán tavaly debütált Amszterdamban, mikor is közel nyolcórányi koreográfia segítségével egy lélegzetelállító víz alatti világ elevenedett meg. A látvány Budapesten sem lesz utolsó: a nyolcvan méter széles, óceánszerű színpad mellett tetőről aláhulló vízesések, a mélység titokzatos teremtményei fokozzák az élményt. A szervezők szerint az idei látványvilág jócskán felülmúlja az eddigieket.

Tizennégy kamion indul Hollandiából, hogy bevegyék a Papp László Budapest Sportarénát. Három nap alatt, hetven munkás rakja össze a vízi világot idéző díszletelemeket, s így bizony jócskán megváltoztatják az Arénát: huszonnégy hatalmas zátonyt telepítenek, ahol szökőkutak ontják majd a vizet, természetesen ritmusra. Emellett 200 mozgó lámpát, 16 darab hatméteres medúzát, több mint száz különleges hang-kabint és lézerrendszert telepítenek a helyszínre. Mindezt két kilométernyi kábellel kötik össze.

Mindennek persze ára van: a táncolni vágyók csak hófehér öltözékben léphetnek be (ez jobban kiemeli ugyanis a speciális trükkök és fényeffektek sorát), miután kipengették a 14 900 forintos belépőjegy árát. (A luxusjegyek extraszolgáltatásokkal már 29900-be kerülnek.)

Tavaly olyan sztárlemezlovasok, mint Paul Oakenfold vagy Fedde Le Grand izzították a közönséget, idén pedig a visszatérő Sebastian Ingrosso és Sander Van Doorn áll a pult mögé. A program Muzzaik perceivel indul este tízkor, és hajnali ötig meg sem áll a dübörgés, mikor is a Tocadisco gyomorremegtető taktusaival búcsúzik a megaparti.

Ismét Budapesten az utazó show: ezúttal tenger alatti világot varázsolnak az arénába
Ismét Budapesten az utazó show: ezúttal tenger alatti világot varázsolnak az arénába
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.