Pakisztán átverte az Egyesült Államokat

A pakisztáni hatóságok lehetővé tették kínai katonai szakértőknek, hogy tanulmányozzák az Oszama bin Laden megölésekor lezuhant, lopakodó technológiával ellátott amerikai helikopter roncsait, pedig a CIA kifejezetten kérte, hogy ne tegyék - jelentette a Financial Times.

Folyt a bor a CIA terroristajáratain

Kényes részleteket kerültek nyilvánosságra azokról a repülőutakról, amelyekkel az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) szállította a terrorizmus gyanúja miatt elfogott személyeket szerte a világon.

A Volgába zuhant egy teljes orosz hokicsapat

A jaroszlavli Lokomotiv klub játékosait szállító repülőgép 37 utasából ketten élték túl a balesetet.

9/11: kék égből a legsötétebb éjszaka

Rendkívül szigorú biztonsági készülődés közepette zajlanak a megemlékezések.

Tragédia a nevadai légi bemutatón

Legalább három ember meghalt, és közel 60 sérültet szállítottak kórházba, miután egy repülőgép helyi idő szerint péntek délután a lelátó szélébe csapódott a nevadai Renóban tartott repülőversenyen.

 

Lezuhant egy repülőgép egy légi bemutatón

Hárman meghaltak és legalább hatvanan megsebesültek, amikor egy Mustang P-51-es, második világháborús repülőgép lezuhant, majd becsapódott egy légi bemutatón.

A baleset a nevadai Renóban egy olyan bemutatón történt, ahol a gépek akár 800 kilométer per órás sebességel elég alacsonyan, 15 méteres magasságban repülnek.  Egy szemtanú szerint a gép a harmadik körét repülte, amikor a pilóta elvesztette felette az irányítást és a nézőtér közelében lezuhant. A baleset pontos oka egyelőre nem ismert.

A pilóta a '70-es éve közepe óta versenyzett. Az idős, 74 éves férfi egészségi állapota orvosi jelentések szerint kifogástalan volt.

A pilótán kívül az eddigi beszámolók szerint ketten haltak meg. A sérültek közül sokan nem vártak a mentőre, hanem saját lábukon hagyták el a helyszínt és kerestek orvosi segítséget.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.