Blokkolják a fél országot - Így demonstrálnak a Ligások

Budapest fő útvonalain és több vidéki helyszínen is félpályás útlezárással tiltakoznak az új munka törvénykönyve és a nyugdíjrendszer átalakítása miatt a Liga Szakszervezetek.

Megtiszteltetés volt vele minden pillanat – barátai emlékeztek Albert Flóriánra

Az ország minden pontjáról érkeztek a gyászolók, hogy leróják tiszteletüket az október 31-én elhunyt futball-legenda emléke előtt, akit vasárnap helyeznek örök nyugalomra az Óbudai temetőben.

Az utca embere az eva mellett

Orbán Viktor miniszterelnök határozott és kemény volt a Fidesz-KDNP hétfői frakcióülésén abban, hogy meg kell szüntetni az egyszerűsített vállalkozói adót, az evát.

Kövér, Hoffmann, és Chicago a Parlamentben

A plenáris ülés kezdetén Kövér László házelnök arra kérte a képviselőket, hogy néma felállással emlékezzenek az egyiptomi buszbaleset áldozataira.

West Balkán-ügy: az elsőrendű vádlott azt mondja, a szervezők becsapták

A vádlottak meghallgatásával kezdődött meg a West Balkán-ügy tárgyalása a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB) kedden; a január 15-én éjjel három fiatal halálát és többek sérülését okozó tragédiával összefüggésben az ügyészség négy embert gyanúsít.

 

West Balkán-per: a vádlottak a bíróság előtt

Megkezdődött a West Balkán-ügy tárgyalása a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Négyen álltak bíróság elé kedden a West Balkán januári, három halálos áldozatot követelő tragédiája miatt indított büntetőügyben.

Egy vádlott hajlandó szóbeli vallomást tenni a bíróság előtt a büntetőtárgyalás első napján. A másik három vádlott azt sem engedte, hogy fénykép készüljön róluk. Az ügyész fogházbüntetést kér a vádlottakra.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.