Kiöltöztek a magyar Barney Stinsonok

Harmadik alkalommal hirdették meg a nemzetközi Öltözz Ki! napot, amelyet az Így jártam anyátokkal című sorozat egyik főszereplője, a mindig elegáns Barney Stinson ihletett.

Orbán: szamárság, hogy Magyarországon hitelellenesség lenne

Van jövője a biztosítási szektornak Magyarországon – jelentette ki Orbán Viktor a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) konferenciáján.

Túl sok a szex Britney Spears új klipjében - letiltotta a YouTube

Új párjával, Jason Trawickkel új videoklipjében enged bepillantást hálószobájába Britney Spears. A forró ágyjelenet annyira jól sikerült, hogy a YouTube le is tiltotta a videót.

Fütty és taps az Új Színháznál - Videó

Az Új Színház előtt a Laboratorium Animae Színházi Társulat és a Színház Alternatív Facebook-közösség szervezett tűntetést, ahol a résztvevők Dörner György igazgatói és Csurka István intendánsi kinevezése ellen tiltakoztak.

Blokkolják a fél országot - Így demonstrálnak a Ligások

Budapest fő útvonalain és több vidéki helyszínen is félpályás útlezárással tiltakoznak az új munka törvénykönyve és a nyugdíjrendszer átalakítása miatt a Liga Szakszervezetek.

 

Megtiszteltetés volt vele minden pillanat – barátai emlékeztek Albert Flóriánra

Az ország minden pontjáról érkeztek a gyászolók, hogy leróják tiszteletüket az október 31-én elhunyt futball-legenda emléke előtt, akit vasárnap helyeznek örök nyugalomra az Óbudai temetőben.

„Az életem része volt, hála a Jó Istennek, hogy ez megadatott nekem. Hihetetlen elegáns futballista volt, hihetetlen elegáns ember. Nagyon jószívű volt. Hűséges haláláig a Fradihoz”– emlékezik egykori edzőjéről Bánki József. „Miatta lettem az, aki lettem. Minden perc óriási megtiszteltetés volt, hogy a közelében lehettem. A 70 éves születésnapján együtt voltunk, és olyan kicsattanó erőben volt, hogy nem tudom elhinni, hogy most már nincs” – meséli Nyilasi Tibor a Császár ravatalánál. 

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.