Csak Bokrosnak van csőre, de ő sem csiripel

Az Európai Parlament 22 magyar képviselője közül egyedül Bokros Lajos rendelkezik Twitter-oldallal, de ő sem használja. Ám akit érdekel, magyarul is követheti az EP eseményeit a Twitteren.

2009 tudományos felfedezései - New Yorkból nézve

Lézerfüggöny szúnyogok ellen, mesterséges zaj a hibrid autók biztonságosabbá tételére és a jól dolgozók előléptetésének káros hatásait kimutató kutatás - ilyeneket tartanak az év tudományos felfedezéseinek a New York Times-nál.

Facebook: 1000+

Ezer tagnál tart és rohamos tempóban gyarapodik a NOL Facebook-os oldala.

A legjobb ember Orbán Viktor - Kampány a közösségi portálokon

A Facebookon Orbán Viktor Fidesz-elnöknek van a legtöbb rajongója, de ő is csak nemrég fedezte fel, és az idei évértékelő beszédében említette először. Azóta viszont már Mesterházy Attila is a Facebookon – pontosabban egy ott közzétett YouTube-videóval – üzent Orbánnak. Vona Gábor rajongói oldalán is erős aktivitás tapasztalható. Körkép statisztikával!

Több millióan érzik magukat csúnyának a Facebookhoz

Több millióan érzik magukat túl kövérnek vagy csúnyának ahhoz, hogy a valódi fényképüket töltsék fel a Facebookra, így sokan inkább háziállatuk, vagy jóképű barátjuk képét teszik közzé a saját nevük alatt.

 

Twitteren a Vatikán

A Vatikán a Twitter mikroblog portálon is közzétette XVI. Benedek pápának a papi pedofíliáról az írországi katolikusokhoz intézett pásztorlevelét a hét végén - közölte az i.media egyházi hírügynökség.

A Vatikán a jövőben ily módon is terjeszteni kíván az egyházi élet szempontjából fontos multimédiás tartalmakat. A katolikus egyház új internetes címe segítségével (www.resources.va) és hét különböző nyelvű Twitter-csatorna megnyitásával akarja erősíteni jelenlétét a világhálón, igénybe véve az új technikai eszközöket az információk gyors terjesztésére.

Az új szolgáltatás jelenleg olasz, angol, spanyol, portugál, német, francia és lengyel nyelven elérhető. A jövőben várhatóan kínai, japán és arab nyelvvel is bővítik.

A Szentszékkel kapcsolatban álló több média, így a Vatikáni Rádió, az L,Osservatore Romano és a Vatikán sajtóirodája is felkerül Twitterre.

 

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.