Facebook: 1000+

Ezer tagnál tart és rohamos tempóban gyarapodik a NOL Facebook-os oldala. Az ezredik tagunkat ajándékkal vártuk, a kétezredik is számíthat meglepetésre...

A Népszabadság Online tavaly ősszel indította el rajongói oldalát a Facebook közösségi szájton. A facebook.com/nolhu címen elérhető oldalon munkatársaink, illetve "rajongóink" által válogatott cikkeket, videókat, képgalériákat osztjuk meg gyorsan gyarapodó közönségünkkel - és alapos rá a gyanúnk, hogy sikerrel.

A Facebook-os oldalunkon többek között a NOL Blog bejegyzései, a legfrissebb videóink, a NOL Twitter-csatorna, valamint a teljes NOL hírfolyam is követhető, ahogy a Hírmátrix, a Politográf és a Szingligráf is elérhető, nem beszélve fotósaink, grafikusaink remekeiről. (Az összes poszt egyben ITT). Talán ennek is köszönhetően, tagjaink aktivitása folyamatosan erősödik, egyre többen "lájkolják", továbbítják posztjainkat, nekik köszönhetően pedig a látogatottságunk és a taglétszámunk is egyre erősebb tempóban növekszik.

Az első határt éppen most értük el: február 7-én vasárnap, azaz az oldal alapítása után szűk fél évvel csatlakozott hozzánk az ezredik tag, ezzel - szorosan a HVG oldala után - taglétszámban a második helyen állunk a Facebook-on nyomuló hazai médiumok "ranglistáján".

Az ezredik csatlakozót egy ajándékkal vártuk - ahogy a kétezredik tagunknak is tartogatunk meglepetést. Hogy ki volt a szerencsés, és mit kapott - a Facebook oldalunk üzenőfalán kiderül...

Posztolj innen!

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.