Bunkervilág a pártvezetésnek, avagy Hagyó is 'eltűnt' a mélyből

A metró a nép óvóhelye is lehet, még mélyebbre ereszkedve pedig már a felső kétezer is találhat magának atombiztos menedéket. A Kossuth tér és a Szabadság tér között közvetlenül kapcsolódik a kettes metró vonalához a 'Rákosi-bunker' néven emlegetett objektum.

Ellenzéki mentőöv Zuglóban?

Zugló független (volt SZDSZ-es) polgármestere és a liberális frakció egyre terhesebb szembe fordulása miatt elúszhat a kerület idei költségvetése.

Zsugorodó bölcsődei várólista Rákospalotán

Jelentősen csökkentheti végeláthatatlan bölcsődei várólistáit a XV.

Horváth Csaba már az őszi voksolásra 'gyúr'

Horváth Csaba, az MSZP februárban megválasztott főpolgármester-jelöltje már megkezdte az ősszel esedékes önkormányzati választásokkal kapcsolatos kampányát.

Műemlékbontás a Belváros új főutcáján?

Egy kérdésben létrejött a belvárosi a nagykoalíció: a Fidesz és az MSZP képviselői együttesen fognak igent mondani a védettség törlésére.

 

Búcsú a választóktól

Nyílt levélben köszön el a XV. kerületiektől a parlamenti mandátumát elvesztett Hajdu László, aki 16 éven át volt szocialista országgyűlési képviselő. A politikus jelenleg is a kerület polgármestere. Levelét változtatás nélkül tesszük közzé.

Kedves Olvasók! Tisztelt Választópolgárok!

Budapest 23. számú egyéni választókerületének - Újpalota, Pestújhely és részben Rákospalota - országgyűlési képviselőjeként az országgyűlési képviselők választásáról szóló 1988. évi XXXIV. törvény alapján négy cikluson át tizenhat évig képviselhettem a XV. kerületet a választópolgárok nagy többségének bizalma és felhatalmazása alapján.

A 2010. évi újabb megmérettetésen nem tudtam indulni, így megbízatásom, az országgyűlési képviselői mandátumom az újonnan választott parlament megalakulásával megszűnt.

Igyekeztem az Önök bizalmát meghálálva párthovatartozástól független, kerületi és fővárosi lobbistaként szolgálni. Az eltelt 16 év alatt jelentős fejlődés részese lehettem és sok-sok gonddal, nehézséggel is szembe találtam magam. Történelmi események részese lehettem így például a NATO és az Európai Unió tagjai lettünk. Mindez a XV. kerület szavazópolgárai jóvoltából volt lehetséges. Tehetségem, erőm és emberi tartásom folyamatos, tartós maximumát nyújtva igyekeztem (szorgoskodtam) az embert próbáló kihívásoknak megfelelni.

Legfontosabb volt számomra a közvetlen emberi kapcsolat, választóim önzetlen szolgálata.

KÖSZÖNÖM a sok szeretetet, az irántam megnyilvánuló bizalmat és azt, hogy Önöket szolgálhattam. A jövőben tovább szolgálom a kerületemet polgármesterként és segítem az újonnan megválasztott utódaimat.

Budapest, 2010. április 27.
                                                                                                        Tisztelettel:
                                                                                                       Hajdu László

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.