Román állampolgárságú bankkártyahamisítókat fogtak el Szegeden

Hamis bankkártyákkal jutott csaknem félmillió forinthoz három román állampolgár Szegeden.

Holttest a mászlonypusztai horgásztóban

Egy 56 éves férfi fulladt a vízbe, bűncselekményre nem utal jel.

Budaházyt parlamenti képviselők elleni támadások szervezésével gyanúsítják

A szerdán őrizetbe vett Budaházy Györgyöt parlamenti képviselők elleni támadások szervezésével gyanúsítja az ügyészség, továbbá terrorcselekménnyel, robbanóanyaggal visszaéléssel és emberölés előkészületével is.

Újjáalakult Magyar Gárda: a rendőrség már vizsgálódik

A BRFK azt akarja tisztázni, kik követtek el jogsértést azzal, hogy részt vettek múlt szombaton a Szabadság téri Jobbik-demonstráción, ahol közfelkiáltással "újjáalakították" a bíróság által jogerősen feloszlatott szervezetet.

A rendőrség elé szállította potyázó utasait egy buszsofőr Ózdon

Rendhagyó helyi buszjárat közlekedett szerdán a Borsod megyei Ózdon, ahol az egyik helyi tömegközlekedési jármű vezetője a potyázó utasokat egyenesen a rendőrség elé szállította - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

 

Újabb csapás a Magyarok Nyilaira

Terrorcselekmény és emberölés előkészületének gyanújával ma újabb négy személyt állított elő a Központi Nyomozó Főügyészség és a Nemzeti Nyomozó Iroda. Még tartanak a házkutatások, a gyanúsítottak őrizetbe vételéről, előzetes letartóztatásuk kezdeményezéséről várhatóan a nap folyamán döntenek.

Terrorcselekmény és emberölés előkészületének gyanújával ma újabb három személyt - köztük egy nőt - állított elő a Központi Nyomozó Főügyészség és a Nemzeti Nyomozó Iroda (reggel még úgy tudtuk, összesen négy embert fogtak el; a főügyészség azóta hivatalosan is közölte: csak hármat, és mindhármukat őrizetbe is vették).

Még tartanak a házkutatások, a gyanúsítottak előzetes letartóztatásuk kezdeményezéséről várhatóan a nap folyamán döntenek.

Információink szerint a kedden elfogott négy személy a hatóságok eddigi adatai szerint kapcsolatban állt a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg elnevezésű szervezettel, amely korábban több, képviselők otthonai ellen elkövetett lőfegyveres és Molotov-koktélos merényletet vállalt magára. Ez a szervezet vállalta a felelősséget Csintalan Sándor volt szocialista képviselő, a Hír Tv munkatársa megveretéséért is. Ez a szervezet ismerte el továbbá, hogy az elmúlt években több alkalommal küldött Antrax feliratú barítékban amúgy ártalmatlan port parlamenti képviselőknek.

Korábbi ügyészségi és rendőrségi híradásokban a Magyarok Nyilai szervezőjeként nevezték meg a közel egy hónapja előzetesben lévő Budaházy Györgyöt, a radikális szélsőjobboldal ismert alakját.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.