Pár ezer forintért már nem váltunk kötelezőt

Körkérdésünkből úgy tűnik, hogy a félidejénél járó idei kötelező-kampányban már nem az árkedvezmény a döntő, az autósok jobbára csak tízezres árelőnyért hajlandók megválni jelenlegi biztosítójuktól.

A kamionok elé fekszenek - így vették blokád alá a Lidlt

Kifizetetlen alvállalkozók vették blokád alá a Lidl szigetszentmiklósi raktárát. Videó

Nem manipulálnak a kereskedelmi tévék - De ezt ki hiszi el?

Az NMHH ma nyilvánosságra hozott vizsgálata szerint nincs manipuláció a VV, a Megasztár és az X-Faktor emelt díjas sms-ei között, az általunk megkérdezett emberek többsége azonban nem hiszi ezt el.

'Borzasztó katasztrófa fenyegeti Budapest lakosságát'

Polgári védelmi gyakorlatot és szektorpróbát tartott Budapesten a 2-es metró alagútjában, illetve a Széll Kálmán téri állomáson péntekre virradó éjjel a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF), a Magyar Vöröskereszt és a BKV.

'Én ezeknek soha nem hittem' - Vélemények Orbánékról és az IMF-tárgyalásokról

Csütörtökön jelentette be a kormány, hogy új típusú megállapodást szeretne a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), ma pedig már meg is kezdődtek a tárgyalások a két fél között.

 

Lidl-blokád: családok százainak megélhetése veszélyben

Blokád alá vette múlt héten hat vállalkozás a Lidl szigetszentmiklósi raktárközpontját, mert az áruházlánc nem fizetett nekik az egyik budapesti üzlete építése után. A Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetsége ma reggeltől félpályás útlezárással folytatja akcióját.

A logisztika központ bejáratától egy kilométeres a tiltakozók kocsisora. A vállalkozók állításuk szerint hónapokkal a munka befejezése előtt figyelmeztették a beruházó Lidlt, hogy a fővállalkozó, a csődhelyzetben lévő Gropius nem fizet. Közben a Gropius felszámolás alá került. Az vállalkozók most a „létért küzdenek” a szigetszentmiklósi ipari parkban . A Lidl áruházlánccal megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot, de többszöri megkeresésünkre sem sikerült elérni az érintetteket.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.