Kamionok 'repkedtek' az M5-ösön - egy embert meghalt

Bort szállított az a bolgár kamion, amely súlyos balesetet okozott az M5-ös autópályán Kisteleknél péntekről szombatra virradóra; a négy járművet érintő karambolban egy ember meghalt, hárman pedig megsérültek - közölte a rendőrség.

Ráomlott a fal egy fiatalemberre Békésben

Életét vesztette egy fiatalember, amikor rádőlt egy épület fala pénteken délután a Békés megyei Körösladányban - közölte a rendőrég szombaton az MTI-vel.

Négyen megsérültek egy balesetben Mezőtúrnál

Négyen megsérültek, amikor több jármű ütközött a 46-os számú főúton, Gyomaendrőd és Mezőtúr között pénteken - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Őrizetbe vették az M43-ason balesetet okozó kamionost

Halálos tömegszerencsétlenséget előidéző közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az M43-as autópályán történt baleset okozóját - közölte a rendőrség az MTI-vel hétfőn.

Konyhaszekrény dőlt egy hét hónapos kisgyerekre Orosházán

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy hét hónapos kisgyermek, akire ráesett egy konyhaszekrény kedd reggel Orosházán – közölte a rendőrség az MTI-vel.

 

Kamionnal ütközött egy autó a 44-es főúton, a sofőr meghalt

Meghalt egy ötvenéves férfi, aki autójával frontálisan ütközött egy kamionnal hétfőn a 44-es főúton - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Albert István elmondta: a Békéscsaba felé tartó ötvenéves férfi személygépkocsijával a telekgerendási leágazás után eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba és ott frontálisan ütközött egy érkező kamionnal. A személyautó sofőrje az ütközés következtében életét vesztette.

A baleset körülményeit a megyei főkapitányság vizsgálja.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.