Egyiptomi baleset: három áldozatot már azonosítottak

Három áldozatot azonosítottak abból a tizenegy magyar állampolgárból, akik úton Hurghadából Kairó felé buszbalesetet szenvedtek – közölte hétfői sajtótájékoztatóján Bába Iván.

Kövér, Hoffmann, és Chicago a Parlamentben

A plenáris ülés kezdetén Kövér László házelnök arra kérte a képviselőket, hogy néma felállással emlékezzenek az egyiptomi buszbaleset áldozataira.

Egyiptomi baleset: megkezdték a halottak azonosítását

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Egyiptomba kedden érkezett szakértői már megkezdték a hurghadai buszbaleset halottainak azonosítását – tájékoztatta az MTI-t Kveck Péter kairói nagykövet.

West Balkán-per: a vádlottak a bíróság előtt

Megkezdődött a West Balkán-ügy tárgyalása a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Egyiptomi buszbaleset: 17 sérült jön ma haza - Videó

Délután nyolc könnyebb, este pedig még kilenc, de súlyosabb sérült érkezik haza az egyiptomi buszbaleset sebesültjei közül. Mindenkit a Baleseti Intézetbe szállítanak további kivizsgálásra.

 

Hazatértek az első sérültek Egyiptomból

Ma délután érkezett haza nyolc könnyebb sérült a hurghadai baleset elszenvedői közül. A súlyosabban sérülteket kora este szállítják. A Live Info stábja a helyszínen volt.

A vasárnapi egyiptomi buszbalesetben 11-en vesztették életüket, 29-en sérültek meg. A magyarokat szállító autóbusz az ismert egyiptomi üdülőhelyről, Hurghadáról a reptérre tartott, amikor eddig ismeretlen okokból felborult. A négy legsúlyosabb sérültet - köztük egy 13 éves gyermeket - repülőgéppel Kairóba szállították.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.