'Kubatov terhelő vallomást tett a Fideszre'

Lendvai Ildikó szerint "részletes, feltáró és terhelő vallomást" tett Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója pártja illegális adatgyűjtési tevékenységéről.

Szélkakasként viszonyulnak a pártok a választási rendszerhez

A Fidesz korábban demokratikus garanciának nevezte a kétfordulós választási modellt, most éppen mást gondol.

Lévai örömmel fogadja, ha az LMP visszalép a javára

Hivatalosan is bejelentették: Lévai Katalin indul a II. kerületi időközi parlamenti választáson több civilszervezet és az MSZP támogatásával.

Elkészült a ''Fidesz hatalmát bebetonozó ötlethalmaz''

Diszkriminatív, a Fidesz hatalmát bebetonozó ötlethalmaz - így értékelte az ellenzék a Fidesz új választójogi törvénykoncepcióját.

Utcát neveznének el Eszes Tamásról

A többség nem pártolja a Fidesz által kezdeményezett közterületek átnevezéséről szóló javaslatot, akadnak azonban olyanok, akik Eszes Tamásról neveznének el utcát. Videó

 

'Zsidózásból nincs olyan sok' - Kampány a II. kerületben

November 13-án időközi választások lesznek Budapesten a II. kerületben. A voksolást azért kellett kiírni, mert a parlament az egyéni választókerületben mandátumot szerző fideszes Balsai Istvánt alkotmánybíróvá választották, a két tisztség pedig összeférhetetlen egymással. A Live Info stábja a Széll Kálmán téren forgatott.

A budapesti 2-es számú egyéni országgyűlési választókerületi választási bizottság öt jelöltet vett nyilvántartásba. Bodor Zoltán (Jobbik), Karácsony Gergely (LMP), Kovácsics Ádám (Jólét és Szabadság Demokrata Közösség), Láng Zsolt (Fidesz-KDNP), Lévai Katalin (MSZP). A jelöltet állító pártok hetek óta az utcán kampányolnak. A Fidesz úgy tűnik csak Láng Zsolt óriásposzterével küzd a voksokért és az MSZP sem állított minden nap standot . A Jesz viszont kifejezetten örül annak, hogy végre velük is foglalkozik a sajtó, remélik, hogy figyelemfelkeltő plakátlányuk minél több voksot hoz majd nekik vasárnap.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.