Holisztikus stresszoldás

Endorfintuning – így nevezi dr.

Látható károsodás

Elfogadott tény, hogy az élet első három éve döntően meghatározza a gyermek lelkivilágát.

Olajozott szívműködés

Etil-észterek – röviden így nevezik a hosszú szénláncúomega-3 zsírsavakat, amelyek egészségre gyakorolt jótékony hatását ugyan évtizedek óta ismerjük, hatásmechanizmusukat pontosan csak az elmúlt néhány évben kezdtük felismerni és a gyógyászatban tudatosan alkalmazni.

Személyre szabott kezelés

Amellett, hogy figyelembe veszi a beteg lakóhelyét, családi állapotát és anyagi hátterét, több száz hasonló esetet és a kezelések eredményét is öszszeveti a leghatásosabb gyógymód kiválasztásához egy új orvosi program, amelynek a napokban indult el a fejlesztése.

Tűsarok és lapos talp

A magas sarkú cipő szexi és nőies, ezen nincs mit tagadni. Ennek érdekében sokan hajlamosak elviselni a cipő szorítását, a talp fájdalmát vagy a már kialakult ortopédiai bántalmakat is.

 

Zsebben a segítség

A tavalyi Év Honlapja verseny különdíjas, ingyenes okostelefon-alkalmazása gyors, pontos és azonnal elérhető gyakorlati, akár életmentő elsősegélytanácsokat ad. Éles helyzetben kritikus perceket nyerhetünk azzal, ha tudjuk, mit tegyünk, kit hívjunk, hová forduljunk például a tartózkodási helyünkhöz legközelebb található defibrillátorkészülékért. Elsősegély-nyújtási tesztekkel, videókkal tehetjük próbára tudásunkat. A beépített keresők mellett lépésről lépésre kaphatunk újraélesztési útmutatót, és gyors segélyhívóval tárcsázás nélkül hívhatjuk a mentőket. A legtöbb funkciót nagyméretű ikonokon keresztül érhetjük el. Jó, ha zsebben van, bár soha ne legyen rá szükség.

www.webbeteg.hu

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.