Jó iskolát!

Jelenleg a sulinet.

Küzdelmes pálya

A felsőoktatás számára lényeges, hogy hogyan tudja magát megmutatni.

Lehetetlen küldetés

Nyugtalanul figyeljük a fiatalokat.

McKinsey szerint a világ

2000 milliárd dollár – a világ kormányai ekkora nagyságrendű összeget költenek évente oktatásra.

Tanári minősítés

Több intézményben a tantárgyfelvétel feltétele az előző félév óráinak értékelése az online hallgatói rendszerben.

 

Korhatár nélkül megtekinthető

Közel 200 stand, 40 000 látogató, szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézmény, a legújabb oktatási fejlesztések, taneszközök, módszerek – a szervezők szerint ezzel találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a 11. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra 2011. január 21–22-én Budapesten.

A rendezvényen a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, taneszközgyártók és -forgalmazók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények, oktatással foglalkozó kutatóintézetek mutatkoznak be. A szakmai érdeklődők mellett a széles publikumnak is szól a mustra. Ami nem kis létszám, hiszen kinek ne lenne kisiskolás, gimnazista vagy egyetemista rokona, ismerőse vagy üzletfele.

Leginkább persze az éppen 18 éven felülieknek szól az Educatio, hiszen a karrier, a további élet szempontjából talán határozóbb döntés a továbbtanulás: milyen szakmát, hivatást válasszon a félig felnőtt magának, vagy mire beszélje rá a család. A döntéshez rengeteg együttható együttállása kell, figyelembe véve a követelményeket, ponthatárokat, esélyeket és lehetőségeket. A kiállításon ott lesznek a legtöbb felsőoktatási intézmény képviselői, köztük gyakorló egyetemisták és főiskolások, akik segítenek eligazodni a felsőoktatás útvesztőiben.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.