Jó évet zárt az MPF Holding

Több mint három és fél milliárd forint adózás előtti eredményt ért el tavaly a Magyarországon hat gyárat és egy logisztikai központot működtető, gépgyártással és kereskedelemmel is foglalkozó MPF Holding.

Papcsák: Naná, hogy Gyurcsány a hibás!

Papcsák Ferenc bizottsága szerint a lakossági devizahitelek problémájáért is az elmúlt nyolc év a felelős.

Ezt várja Magyarországtól az IMF

Fenn kell tartani a gazdasági stabilitást, és javítani kell a költségvetési politika tervezésén és a gazdasági kormányzáson.

Oroszország kezdi elzárni a gázcsapot

A rendkívüli hideg miatt nyolc országba – köztük Magyarországra – érkezik kevesebb gáz.

A spanyolok megcsinálták nekünk

Csatát nyert Mariano Rajoy spanyol miniszterelnök Brüsszelben, és ezzel majdnem kikaparta a gesztenyét a magyar kormánynak is.

 

13 havi csúcson a feldolgozóipar indexe

A Beszerzési Menedzser Index (BMI) szezonálisan kiigazított márciusi értéke 56,8, az elmúlt tizenhárom hónap legmagasabbja.

A Beszerzési Menedzser Index (BMI) szezonálisan kiigazított márciusi értéke 56,8, az elmúlt tizenhárom hónap legmagasabbja, és jóval meghaladja a változatlanságot jelző 50 pontot - közölte a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) hétfőn. Tájékoztatásuk szerint 2010 júliusa és 2011 júliusa között folyamatosan bővült a feldolgozóipar.

Azonban az azóta eltelt hónapokban csak háromszor bővült, amire 2009 vége óta nem volt példa. A március havi index 5,6 százalékponttal magasabb a februári értéknél, amikor 51,2 volt. Március összességében az átlagosnál kicsit rosszabb hónap volt a korábbi években, és a hosszú távú januári átlag 1996 óta (51,6) lényegesen alulmúlja az e hónapban mért értéket. 

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.