Bye-bye, Budapest Parádé

A szponzorok kihátrálása miatt nem lesz idén Budapest Parádé – derül ki a szervezők lapunkhoz eljuttatott közleményéből. Az elektronikus zene kedvelőinak sovány vigasz, hogy a Bónusz partit viszont megtartják.

Hét éve már, hogy először robogtak keresztül a főváros közepén a Budapest Parádé kamionjai. A nyárzáró eseményre évről–évre többen voltak kíváncsiak, s alig pár év alatt – itthonról és külföldről egyaránt - már félmilliós tömeg táncolt együtt kedvenceivel az Andrássy úton és a Hősök terén.

A Parádé közönsége évről évre egyre több világsztárt köszönthetett a mozgó színpadokon, azonban a szervezőkben felmerült a programok színesítésének igénye.  Ezért 2006-ban a korábbiaknál is több karneváli elemmel bővült a felvonulás, s 2007-re még színvonalasabb, még több nemzetközi sztárt és még változatosabb programokat felvonultató Parádét terveztek. Ez a terv azonban olyan költségvetést igényelne, melyhez a szponzorok már nem voltak partnerek, így a szükséges pénzügyi háttér ehhez már nem áll rendelkezésre. Ezért a Parádé – mely ingyenes rendezvény lévén csak a szponzoroktól származó bevételekre hagyatkozhat – az idei évtől elmarad.

A Népstadion Kertben megrendezendő Budapest Parádé Bónusz, az évenkénti 25 ezres nézőszámával az ország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja számos elemet átvesz a tervezett Parádé programjaiból. Így augusztus végén a korábbinál is nagyobb programkínálattal, a nemzetközi elektronikus-zenei szcéna legnevesebb előadóival várja törzsközönségét és az új látogatóit egy parádés nyárzáró partira négy csarnokokban, egy helyen, augusztus 25-én.

Hatszázezren voltak kíváncsiak a Budapest Parádéra, a ritmusra szinte rá lehetett könyökölni
Hatszázezren voltak kíváncsiak a Budapest Parádéra, a ritmusra szinte rá lehetett könyökölni
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.