Harci helikopterek a Jobbik lézengős ünnepe felett

Morvai Krisztina, a Jobbik EP-képviselője és ifjabb Hegedűs Loránt református lelkész is a jogerős bírósági ítélettel feloszlatott Magyar Gárda mellényében vett részt a Jobbik Szent István-napi ünnepségén.

Morvainak nincs elég támogatója az államfőjelöltséghez

A parlamenti frakciókhoz fordult levélben a Jobbik, hogy támogassák Morvai Krisztinát, a párt államfőjelöltjét - közölte Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője szerdán.

Robbanhat a Jobbik, Morvai a kapuk előtt

Érdemes még egyszer rögzíteni, miért is erősödhetnek a Jobbik a felszín alatt lappangó belső törésvonalai a jelenleginél is élesebb, nyílt konfliktusokká az önkormányzati választások után.

Szabadságharcos lázban ég a Jobbik

A gárdisták a pesti srácok utódai, Orbán hazudik, az utca a szélsőjobbé - nagyjából ezt lehetett megtudni a Jobbik ünnepi rendezvényén.

Vona Gábor már az ország vezetésére készül

A Jobbik elnöke szerint pártja magasan a rendszer fölött áll, folyamatosan erősödik, de politikailag felnőtté, éretté kell válnia, mert hamarosan vezetnie kell az országot.

 

Vona: újra fel kell állni a Jobbik seregeinek

"Mi vagy senki" - így indította beszédét Vona Gábor a Jobbik nyolcadik országos kongresszusán. A Jobbik elnöke szerint pártja magasan a rendszer fölött áll, és ez így is marad addig, amíg ő, Vona Gábor vezeti a pártot. A Live Info stábja a kongresszuson forgatott.

"A Jobbik csak úgy bukhat el, ha az igazság útjáról letér, vagy ha a belső egységét szétverik" - mondta a politikus. Véleménye szerint a Magyar Gárda megtartásért a titkosszolgálatokkal is fel kell vennie a versenyt. Elmondta: olyan helyzetet kell teremteni, hogy aki nem a munka, a törvény és az oktatás világában képzeli el a helyzetét, "annak két választása legyen: vagy a börtön, vagy az ország elhagyása".

Morvai Krisztina felszólította a Jobbik tagságát, hogy hozzák közelebb azt a szakadékot, amely  - véleménye szerint - a látszat és a valóság között van: "a látszat, hogy európai ország vagyunk, a valóság pedig, hogy harmadik országbeli színvonalon él sok-sok magyar ember, mert reszketnek a bűnözéstől és szenvednek a jogfosztottságtól."

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.