KEDDI FRISS: Anzsi-ajánlat Eto'oért

Elmarad az Anglia–Hollandia válogatott labdarúgó-mérkőzés a londoni zavargások miatt.

SZERDAI FRISS: Újpest: Mészöly ment, Szpisljak jött

Vasárnap délben is játszanak meccset a spanyol labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában; az andalúz rangadót késő este rendezik.

CSÜTÖRTÖKI FRISS: Zavargókat nyugtatnak a riválisok

A Liverpool és az Everton labdarúgócsapata közös felhívást tett közzé az angol városban zajló zavargások csillapítására.

PÉNTEKI FRISS: Görög dráma az UEFA előadásában

Noha a Volosz 6-0-ás összesítéssel búcsúztatta luxemburgi vetélytársát, nem folytathatja a küzdelmeket az Európa Ligában. És Federer is búcsúzott Montrealban.

SZOMBATI FRISS: Uruguayból igazolt a Videoton

Huszonegy éves brazil védőt szerződtetett a Videoton labdarúgócsapata; ismét kikapott a ZTE, és az FTC is pont nélkül maradt a labdarúgó NB I ötödik fordulójában; Sidi Péter ezüstérmet szerzett a Belgrádban zajló sportlövő Eb-n.

 

VASÁRNAPI FRISS: Cseh és Szényi Universiade-győztes

Cseh László aranyérmes lett 200 méter pillangón az Universiadén, s ugyancsak elsőként zárt a párbajtőröző Szényi Péter.

21.20 – Második a Veszprém

Másodikként végzett a Veszprém férfi kézilabdacsapata a németországi négyes tornán: a bakonyiak az elődöntőben 31:29-re felülmúlták a házigazda Lemgo együttesét, az első helyért rendezett találkozón azonban 38:29-es vereséget szenvedtek a Kiel társulatától. A bronzmérkőzésen: Montpellier (francia)–Lemgo 37:36.

19.10 – Pontos lett az Újpest

Megszerezte első pontjait a hazai labdarúgó-bajnokságban az Újpest: a lila-fehérek úgy értek el 2-2-es döntetlent Kaposváron, hogy Rajczi a 88. percben szerezte az egyenlítő gólt. Gól: Perics (7., 11-esből és 85.), illetve Dvorschák (47.), Rajczi (88.).

17.30 –A Debrecen legyőzte a Videotont

A Deberecen hazai pályán 2-1-re legyőzte a bajnoki címvédő Videoton a labdarúgó NB I 5. fordulójában. Gól: Kulcsár (3.), Ramos (47.), illetve Alves (41.).

14.00 – Cseh és Szényi is Universiade-győztes

Megszülettek A magyar küldöttség első aranyérmei a Kínában zajló Universiadén: az úszó Cseh László 200 méter pillangón aratott győzelme után a dobogó tetejére állhatott a párbajtőröző Szényi Péter is.

11.00 – Arn kiesett

Kiesett Arn Gréta a cincinnati női tenisztorna selejtezőjének első fordulójában, miután 6:3, 6:4-es vereséget szenvedett a kínai Cseng Su-ajtól.

9.12 – Portugál és mexikói siker

Negyeddöntő az U20-as labdarúgó-vb-n: Portugália–Argentína 0–0, tizenegyesekkel 5–4; Mexikó–Kolumbia 3–1.

8.05 – Döntős a Veszprém

Bejutott a németországi férfi kétilabdatorna döntőjébe a Veszprém csapata, miután kétgólos győzelmet aratott a centenáriumát ünneplő, házigazda német klub. a Lemgo ellen (31:29).A másik ágon: Kiel (német)–Montpellier (francia) 35:33. 

Kaposvár, 3000 néző
Vezeti: Berger 8
Asszisztensek:
Viszokai, Forgács
Gól: Peric (7., 11-esből, 85.), ill. Dvorschák (47.), Rajczi (88.)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.