Giró-Szász: fenntarthatatlan a rokkantsági nyugdíjrendszer - Videó

Átalakítják a rokkantsági nyugdíjrendszert, mert a jelenlegi rendszer fenntarthatatlan, pazarló, átláthatatlan és folyamatosan államadósságot generál - közölte Giró-Szász András kormányszóvivő sajtótájékoztatóján.

Hoffmann-Pokorni vita a köznevelési törvényről - Videó

"Az a gyerek, aki kerüli az iskolát, az vállaljon munkát, mert mi munkára szeretnénk építeni ezt az országot" - mondta Hoffmann Rózsa, a Fidesz Oktatási Műhelyének konferenciáján.

'Borzasztó katasztrófa fenyegeti Budapest lakosságát'

Polgári védelmi gyakorlatot és szektorpróbát tartott Budapesten a 2-es metró alagútjában, illetve a Széll Kálmán téri állomáson péntekre virradó éjjel a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF), a Magyar Vöröskereszt és a BKV.

Tarlóshoz jött a vombat

Megérkezett a Fővárosi Állatkert két új lakója: Molly és Wally.

Fidesz-közeli naperőmű Újszilváson

Ma Újszilváson átadták Magyarország legnagyobb, 70 százalékban uniós támogatásból épített naperőmű-telepét.

 

Újszilvás büszke Magyarország legnagyobb naperőművére

Újszilváson ma átadták Magyarország legnagyobb napkövető naperőművét. A 0.4 MW teljesítményű fotovoltaikus villamosenergia-termelő rendszere biztosítja majd a település összes önkormányzati létesítményének, valamint a közvilágítás energiaellátását.

A helyi lakosok büszkék a projekt megvalósulására, és dicsérik Petrányi Csaba polgármester rátermettségét, rámenősségét. Az újszilvási fotovoltaikus projekt megvalósításának összes költsége csaknem 620 millió forint. A 68 forgatórendszerre felszerelt 1632 darab napelem éves villamosenergia-termelése meghaladja a 630 000 kWh mennyiséget. A beruházás évente 450 tonnával csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.