Webkettes fejlesztések a köbön: NOL.ife

Élő közvetítések, új Twitter és Youtube csatornák, iPhone-appok, mobil honlap, Facebook-oldalak és beágyazható tartalmak - friss hírek a NOL közösségi médiás fejlesztéseiről.

 

Twittudósítók csiripelik

Tudósítóink helyszíni twittjeit, de a NOL összes fontos hírét és egy-egy rovatának cikkeit is követhetik a legnépszerűbb mikroblog-szolgáltatás, a Twitter felhasználói.

A Twitter mikroblog szolgáltatáson több, tematikus csatornát is indítottunk a közelmúltban. A leggyorsabb közösségi hálózat felhasználói a nolhu csatornáját, illetve több rovat önálló csatornáját is követhetik percről percre: a Belföld, a Külföld, a Tudomány-technika, illetve az Utazás rovatokban, illetve a NolBlogon megjelent híreket. A twitter.com/nolhu csatorna követőinek száma az ezerhez közelít. RSS-hírolvasókkal (pl. Google Reader) a felhasználók közvetlenül is elérhetik a csiripjeinket - anélkül, hogy a Twitter oldalát kellene frissítgetniük. (További RSS-szolgáltatásainkról bővebben itt: >>>)




A twitterezők akár mobilról (bármelyik twitter-alkalmazással), akár számítógépről (például a NOL főoldalán, vagy a Nolleren látható dobozban, akár facebookos rajongói oldalunkon) azonnal elérhetők a NOL legfrissebb hírei.




A NOL a hazai médiában eddig kevéssé elterjed twitt-tudósításokat is rendszeresen közöl: egy-egy fontosabb esemény helyszínéről a NOL tudósítói twittelnek, 'csiripelnek' - hangulatjelentéseket, fontosabb bejelentéseket, fotókat, videókat. Ezeket a csiripeket a NOL főoldalán, külön boxban követhetik az olvasók, sőt saját - a témához tartozó - twittjeiket is megjelentetjük, ha a megfelelő kulcsszót (hashtaget) használják a bejegyzéseiknél, kettőskereszt után (pl. #vorosiszap).

 

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.