Útzár az M0-áson - hatalmas a dugó

Tartálykocsiba rohant egy kamion az M0-s Szeged felé tartó oldalán szerda kora délután; a kamion rakományának egy része az autóútra ömlött - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Teherautó-karambol az M1-esen

Teherautók karamboloztak egy személyautóval az M1-es autópálya M0-hoz közeli részén.

Három kamion ütközött az M0-son

Az egyik kamionból repceolaj ömlött az útra.

Újabb rendőr halt meg, ezúttal az autópályán

Balesetben meghalt egy motoros rendőr hétfő délelőtt az M1-es autópályán Tatabányánál - erősítette meg az MTI információját Balaskó László, a tatabányai mentők mentésvezetője.

Öt kilométeres kocsisor az M1-esen

Öt kilométer hosszan torlódik a forgalom az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán a 48-as kilométertől, ahol egy szerdai munkavégzéshez bójázzák ki a terelési területet.

 

Több kilométeres torlódás az M0-áson

Baleset miatt több kilométeres kocsisor torlódott fel az M0-ás autóút diósdi lehajtójánál az M1-es autópálya irányába szombat délután - közölte az Autópályakezelő Zrt. ügyeletese az MTI-vel.

Kiss Erzsébet közölte, a 10-es kilométerkőnél három gépkocsi karambolozott. A balesetben öten sérültek meg, egyikük súlyosan.

Ugyancsak baleset történt az M1-es utópályán Hegyeshalom felé. Az első jelentések szerint két kamion ütközött össze a 46-os kilométernél, itt is komolyabb torlódásra kell számítaniuk az autósoknak.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.