Magyar GP: törölve

Hivatalosan is törölte a 2009-es versenynaptárból a magyar futamot a Nemzetközi Motorsport Szövetség.

Nincs 1-es a Motóban

Nem lesz 1-es rajtszámú gép a gyorsasági világbajnokság idei sorozatában – ez derül ki a Nemzetközi Motoros Szövetség tegnap kiadott, egyelőre nem hivatalos névsorából. A MotoGP-ben tavaly győztes Valentino Rossi – szokásához híven – ragaszkodik a 46-os számhoz.

Moto GP: királyok, sorakozó!

A Katari Nagydíjjal vasárnap megkezdődik az idei gyorsasági-motoros világbajnoki sorozat. Összesen 17 futamot rendeznek. Kár, hogy ebből itthon semmit nem fogunk látni.

Talmácsi nyerte az első szabadedzést

Talmácsi Gábor volt a leggyorsabb a 250 kcm-es kategóriában a gyorsasági motoros-világbajnokság első versenyének pénteki szabadedzésén, a katari Losailban.

Talmácsi csapat és verseny nélkül

Talmácsi Gábor és menedzsmentje szerződést bontott a versenyző csapatával, a Balatonring Teammel! Ez azt jelenti, hogy már a vasárnapi francia nagydíjon sem indul el.

 

Talmácsi biztos abban, hogy hamarosan visszatérhet

Talmácsi Gábor biztos benne, hogy hamarosan, egy-két versenyen belül visszatér a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnyébe és bízik menedzserében, Stefano Favaróban, aki jelenleg a hétvégi Francia Nagydíj helyszínén tárgyal a lehetőségekről.

A 125 kcm-es kategória 2007-es világbajnoka budapesti sajtótájékoztatóján boncolgatta a Balatonring Teammel történt csütörtökön bejelentett szerződésbontásának részleteit, melyre elmondása szerint legfőképp az elmúlt időszak feszültségei okozta lelki teher miatt kényszerült.

Az egyoldalú szerződésbontással kapcsolatban Szilágyi István ügyvéd elmondta: a Talmácsi és az Aspar Team között létrejött, 2007 decemberi megállapodásban szerepel, hogy a csapat két RSA Apriliát garantál a magyar motorosnak, márpedig a kontraktusban az egyoldalú szerződésbontás lehetőségének okai között ennek felrúgása első helyen szerepel.

Talmácsi és menedzsmentjének másik kifogásával kapcsolatban jelezte: a magyarországi médiajogok a szerződés szerint Stefano Favaro cégét, a Faster Managementet illetik, ennek megváltoztatására akkor lett volna lehetőség, ha Talmácsival és a céggel is egyeztetnek, és megállapodás születik.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.