Találd meg a tökéletes társat a tökéletes fotóval a Nolrandin

Mostanság az újévi fogadalmaknak köszönhetően még több magányos szív kezdi online keresni a szerelmet.

Ez az időszak a társkeresés valódi szezonja, amit a Nolrandi adatai is megerősítenek:ilyenkor közel 50%-al megnő az újonnan regisztrált társkeresők száma. Annak ellenére, hogy az internet kényelmes módja a társkeresésnek,a siker érdekében nem árt néhány „apróságra” is figyelni. Az internetes társkeresés egyik legfontosabb pillére a fénykép. Egy jól megválasztott profilképpel valóban megtörténhet a „szerelem első látásra”. Ne feledjük, hogy az első benyomást általában fénykép alapján alakítjuk ki. Az Ok Cupid kutatásának segítségével most lerántjuk a leplet a tökéletes profilkép titkáról!

Felejtsd el a mobilt!

Bár manapság trendinek számít önmagunkat fényképezni a tükörből, azért gondoljuk át, mennyivel jobb fotó készülhet rólunk egy cserélhető objektívvel rendelkező, komolyabb fényképezőgéppel!

Vaku használata tilos!

Az erős fény gyakran kiemeli az arc rejtett, inkább elfedni vágyott vonásait. Előtérbe kerülnek az apró ráncok, bőrhibák, ezért idősebbnek tűnhetünk valós korunknál. Hihetetlen, de egy 28 éves nő vakuval készült fotója pontosan annyira vonzó, mint egy 35 éves nő vaku nélküli profilképe.

Helyezd fókuszba önmagad!

Gyakori hiba, hogy a fénykép nem is rólunk, hanem környezetünkről vagy barátainkról szól, pedig a fotó alanyának kellene fókuszban állnia, enyhén homályos háttérrel. Érdemes kevésbé mozgalmas vagy zsúfolt képet készíteni, hogy valóban ránk figyelhessen a többi társkereső.

Nyerő a délutáni hangulat

A kutatás ezer kép vizsgálatával próbálta megtudni, vajon az is lényeges-e, melyik napszakban készült a kép. Az eredmény szerint igen: a legjobb és legnépszerűbb fotók délutániak, amikor a fények különleges hangulatot varázsoltak a kompozíciónak.

Nem árt tehát tudatos barátságban lenni a fényképezőgéppel. Használd bátran a fotóidat, de érdemes az említett praktikákra figyelni, hogy még sikeresebb legyél az online társkeresésben! Aki pedig fogadalmat tett a boldogságról, annak itt a lehetőség arra, hogy regisztráljon, és legjobb fényképével hódítson a Nolrandin.

(X)

Nolrandi kép
Nolrandi kép
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.