Adatszolgáltatásra kötelezte a PSZÁF az autós biztosítókat

A kötelező gépjármű felelősségbiztosítást (kgfb) művelő biztosítókat az év végi kampányban történt váltások adatainak megküldésére kötelezte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) - a határozatok csütörtökön jelentek meg a felügyelet honlapján.

Jótékonysági lecke lett az Operabálból

A bál tervezett időpontjára, március 5-ére nagyszabású és reprezentatív jótékonysági gálahangversenyt rendeznek az operaházban.

Új autó Esztergomból

Jövőre érkezik a legújabb hazai gyártású Suzuki-modell, ám ekkor búcsúzik az esztergomi gyártól az Opel Agila is. Ma úgy látszik, hogy a Suzuki FIAT-bérmunkaszerződése is bizonytalan.

Autógyári kémek és tolvajok

Van, aki alkatrészeket lop, van, aki ötleteket: beosztástól is függ, hogy ki mit tud kivinni, vagy mivel bukik le a gyárkapunál.

A Chrysler negyede a Fiaté lesz

A Fiat a jelenlegi 20 százalékról 25-re emeli részesedését Chrysler autógyárban, miután egy új gyárat létesít az Egyesült Államokban, ahol üzemanyagtakarékos motorokat állítanak elő.

 

Súlyos hiányosságokat találtak az M6-os építésénél

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerint az autópálya Dunaújváros és Szekszárd közötti szakaszát építő koncessziós társaság a koncessziós szerződés számos pontját megsértette.

A koncessziós társaság a koncessziós szerződés számos pontját megszegte az M6-os autópálya Dunaújváros-Szekszárd közötti szakaszának építése során - erre az eredményre vezetett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) által kezdeményezett és most befejeződött átfogó felülvizsgálat, közölte az NFM hétfőn az MTI-vel.

Súlyos hiányosságok mutathatók ki az építési folyamatra, annak dokumentálására, a kivitelezésre és a minősítésekre vonatkozó előírások betartásában - olvasható a távirati irodához eljuttatott közleményben.

 

 

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.