Ötvenezren a Nolrandival találtak rá az Igazira

A karácsony a szeretet és a család ünnepe, amikor az emberek felhagynak szokásos tevékenységeikkel, és teljes figyelmükkel szeretteiket tüntetik ki. Nehéz időszak ez az egyedülállóak számára, hiszen az eseménydús nyár és a szabadságot követő pörgős hétköznapok után ilyenkor mindannyian kicsit lecsendesedünk. Az ünnepekre várva saját életünkkel kapcsolatos elvárásaink is felerősödnek, az új évi fogadalmak között első, hogy jövőre megtaláljuk az igazit.

Azok, akik életük ezen időszakára ma már mosolyogva néznek vissza, maguk is elcsodálkoznak azon, hogy a megoldás szó szerint előttük hevert. Ők azok ugyanis, akik az internet segítségével, a nap mint nap használt számítógépük képernyője előtt ülve találtak párt maguknak.

Csak 2008-ban több mint kétszázezer egyedülálló regisztrált a Nolrandi adatbázisba, és közülük több mint 50.000 rá is talált az interneten élete párjára. Egy év alatt valamivel több, mint 220 millió oldalletöltést generált a 3 millió társát kereső látogató és a feltöltött 250.000 fotó között barangolva mindegyikük meggyőződhetett róla, hogy nincs egyedül. 5.500 naplóbejegyzés jelzi ennek a közösségnek az erejét és tagjai tudják, hogy nem sors, hanem csupán idő kérdése, hogy mikor bukkannak rá a vágyott társra.

Ma már egyre több egyedülálló kezdeményez tartós párkapcsolatot az interneten. Ők otthonuk melegéből már nem csak kutatják, de meg is találják a boldogabb, párban töltött, szebb jövőt.

Boldog Karácsonyt, és szeretetben gazdag 2009-es évet kíván a Nolrandi összes munkatársa.

Nolrandi- Neked készült
Nolrandi- Neked készült
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.