Webkettes fejlesztések a köbön: NOL.ife

Élő közvetítések, új Twitter és Youtube csatornák, iPhone-appok, mobil honlap, Facebook-oldalak és beágyazható tartalmak - friss hírek a NOL közösségi médiás fejlesztéseiről.

 

NOL a Facebookon: lájkolni való

A Facebook mára Magyarországon is az egyik legnagyobb közösségi hálózattá nőtte ki magát. A NOL az elsők között indított rajongói oldalt, a riválisok közül a legnagyobb választékkal; több ezer 'rajongóval'.

Tavaly ősszel, amikor még félmilliós sem volt a magyar face-közösség, rajongói oldalt indítottunk. Ha nem is a legnagyobb létszámú, de az elérhető szolgáltatások, tartalmak tekintetében a legátfogóbb ilyen oldal a konkurensek között, és a közösség aktivitása, elkötelezettsége is magasnak számít hazai viszonylatban, a Facebook-ra általában jellemző átkattintási arányokat, olvasási szokásokat tekintve is.

Rajongói oldalunk egyik különlegessége, hogy - számos riválisunkkal ellentétben -, nem egy "üzenőfal-gyilkos" automata  posztol percenként, hanem a NOL-csapat tagjai, köztük  @bialk, @csiz, @szemerekata, @nyuszt, @orrton@remenyi, @sbp, @szilvae, @zalane meg a többiek. De nem csak a NOL-csapat, valamint a 'rajongók' által válogatott cikkek, videók, képgalériák és blogbejegyzések érhetők el közösségi oldalunkon, de gyakorlatilag valamennyi szolgáltatásunk egy kattintással: a teljes hírfolyamunk (RSS- vagy Twitter csatornán), a NolBlog, illetve a NolTV legfrissebb posztjai; ajánlók a képgaláriáinkból, infografikáinkból; a NolTV YouTube-csatornája, valamint a Hírmátrix. Hamarosan újabb felületeken integráljuk a nolos tartalmakat.

Oldalunk  tagsága 2010. február elején lépte át az ezerfős határt, júniusban a kétezrest, november végén a négyezrest. Oldalunk sikerét jelzi, hogy március óta a Facebook állandó vendége a NOL-ra érkező összes forgalmi forrás top tizes klubjának - mára tehát a nagy híraggregátorok 'versenytársává' lépett elő.

A Facebook-on futó önálló alkalmazásaink a Hírmátrix, a Politográf és a Szingligráf. Kapcsolódó rajongói oldalaink a NOL Totó 13+1. Partner oldalaink az Altnyíl, a oksblog, a NOL Presszó, valamint a NOL barátai klub.

Ősz óta a NOL-on megjelenő cikkeket, videókat, képgalériákat is lehet Facebook-ismerőseinknek ajánlani, azaz lájkolni. Akinek saját honlapja, blogja van, beillesztheti a nolon lájkolt tartalmakat megjelenítő dobozt is.

nolhu a facebookon

 

Népszabadság Online - NOL.hu

Reklámozd a saját oldaladat is
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.