Webkettes fejlesztések a köbön: NOL.ife

Élő közvetítések, új Twitter és Youtube csatornák, iPhone-appok, mobil honlap, Facebook-oldalak és beágyazható tartalmak - friss hírek a NOL közösségi médiás fejlesztéseiről.

 

Mobilizáltunk a NOL-t

Folyamatosan frissülő hírfolyam, testre szabható és megosztható tartalom, képgalériák és vizualizált hírfolyam: menet közben is naprakész lehet, ha letölti a Nol.hu iPhone-alkalmazását, vagy felmegy mobilra optimalizált honlapunkra.

Új iPhone-alkalmazásunkkal a legfrissebb - belföldi, külföldi, gazdasági, kulturális, sport és egyéb - hírek többféle nézetben olvashatóak. A cikkek betűnagysága és a napszaknak megfelelõ nézete állítható, valamint a legizgalmasabb olvasmányok megoszthatók az ismerősökkel. A galéria rovatban válogatások láthatók a Népszabadság fotósainak és a hírügynökségeknek a legjobb képeibõl. A továbbiak menüpont alatt rovatokat lehet választani, illetve személyre szabni, hogy mely rovatokat akarja az olvasó a leggyorsabban a nyitóképernyőről elérni. Egy kattintással át lehet váltani a Hírmátrix alkalmazásunkra, amelyben az éppen "legforróbb" hírek tekinthetõk meg tematikusan.

A NOL alkalmazást az Apple Store-ból lehet ingyenesen letölteni - nemcsak iPhone-ra, hanem iPod Touchra is - és ugyanott lehet megtekinteni a felhasználói kommenteket is -a többségük egyelőre elégedett a megoldással. A Hírmátrix is fut önálló alkalmazásként iPhone-on, szintén ingyenesen letölthető innen; a Facebook-alkalmazás pedig itt érhető el: >>>)

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Mobiltelefonra optimalizált honlapunk, az m.nol.hu pedig nemcsak okos telefonokon, de még a régebbi, „butább" mobilokon is gyorsabbá, élvezhetőbbé, átláthatóbbá teszi weboldalunk böngészését. A mobil honlapon a NOL vezető cikkei mellett a nap legolvasottabb (Top10 fül) cikkeit, illetve blogbejegyzéseket (Blog fül) és képgalériákat (Galéria fül) közvetlenül is elérhetik olvasóink, illetve egyetlen kattintással megoszthatják azokat Facebookon, Twitteren.

Mobiltelefonon egyébként a NOL hírfolyama akár egy RSS-olvasóval, akár egy Twitter- vagy Facebook-widgettel is elérhető; így olvasóink - az értesítések engedélyezésével - azonnal megkaphatják új posztjainkat, bármelyik csatornánkat is követik.

nol.hu iphone
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.