Keresik a szökött elítéltet

A rendőrség továbbra is keresi Tamás Imre Zoltánt, aki Budapesten, a katonai ügyészségről menekült el - mondta a BRFK sajtóügyeletese vasárnap reggel.

Spontán szervezték a zavargást

Március 15-én 56 személyt állított elő a rendőrség a budapesti zavargások helyszíneiről.

Folytatják a Múzeum körúti erőszak kivizsgálását

Folytatja a felismertetéseket az ügyészség a Múzeum körúti erőszakos közösülés ügyében - tájékoztatott a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

E. Zsanett hallhatatlan felvétele

Még nem jutott el hozzánk az a hangfelvétel, amelyen a sajtóhírek szerint hallható, hogy az intézkedő rendőrök ajánlatot tettek E. Zsanettnek május 4-én éjszaka - mondta lapunk érdeklődésére Morvai Attila, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

A Fenyő-gyilkosság gyanúsítottjának DNS-mintája már a magyar rendőrségnél

Átadták a szerb hatóságok a magyar rendőrségnek annak a szerb-montenegrói férfinak a DNS-mintáját, aki a Fenyő-gyilkosság nyomozása során korábban képbe került lehetséges elkövetőként.

 

Melléfogtak a kommandósok

Embercsempészt kerestek, de rossz címre törtek be a kommandosók Kisvárda térségében. A panaszt tevő család kártérítésre számíthat a rendőrségtől.

Tévedésből a szomszéd ház ajtaját rúgták be a kommandósok - írja a Kelet-Magyarország.

Március 25-én kora reggel Kisvárda térségében tizenegy helyszínen tartottak házkutatást egy embercsempészés miatt folyó eljárásban. Az akcióban hat embercsempészt elfogtak.

Egy címet azonban eltévesztettek Tiszakanyáron, így a Roma Polgárjogi Mozgalom egyik elnökségi tagja házának ajtaját rúgták be, H. Bélát keresve. A házban élők hiába mondták, hogy ők Gombosék, a kommandósok átkutatták a padlást, majd kifelé menet közölték: tévedtek, nem ide kellett volna jönniük.

A család panaszt tett, a rendőrségen belső vizsgálat indult, ami még nem zárult le, de a rendőrség közleményben már elnézést kért, és azt ígérte, megtéríti a kárt.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.