Nem Orbán a fénypontja az Orbán-kormánynak

A magyar politikának jelenleg a külpolitika a fénypontja, már látszanak a hatásai annak, hogy az új kormány minden irányban barátságos viszonyra törekszik - írta a European Voice című brüsszeli hetilap csütörtöki száma.

Martonyi parancsba adta hazánk leégetését

Martonyi pontosan tudja, ha egy ország közröhejjé akar válni, akkor elkezdi olvasói levelekkel bombázni a nagy nemzetközi lapokat.

Médiatörvény: Martonyi nem érti az EBESZ-t

Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) sajtószabadság-képviselője keddi közleményében ismét a magyar médiacsomag módosítását szorgalmazta.

A magyarok alkalmassága téma is meg nem is Brüsszelben

Alkalmas-e Magyarország az Európai Unió vezetésére? - vetik fel a hazai és európai baloldalról. Martonyi János külügyminiszter szerint nem felel meg a magyar érdekeknek, ha azt terjesztik: nem tudunk eleget tenni a feladatnak.

Martonyi János, Nol Totó

Tényleg minden kaszinóberuházót megvendégel az Orbán-kormány külügyminisztere? És miért akar egy amerikai krumplifejhez hasonlítani?.

 

Melyik kaszinóberuházót vendégelte még meg Martonyi János?

Ha kedd, akkor NOL-Totó, ezúttal az Orbán-kormány külügyminiszterével. Martonyi Jánostól többek között azt kérdeztük: tényleg minden kaszinóberuházót megvendégel a kormányfő társaságában? De kiderül az is, a külügyér miért akar egy amerikai krumplifejhez hasonlítani.

 

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.