Révész Sándor: A Senkitől az Istenig

Ahol viszont olyan fogalmazvánnyal ütik ki az alkotmányt, mely a díszpintyből fészekrabló kakukkot csinál, aki a pártjának nem tetsző kormányt bármikor kilökheti a kormányfészekből, melybe a nép beleszavazta, ott már a demokrácia határain kívül állunk. S akkor már mindegy, hogy az elnök a Senki vagy az elnök az Isten.

A mi elnökünk

Ilyen elnök kell nekünk! Mint Áder János! Mint amilyenről Áder János 1991-ben írt ...

Áder közleménye a holokauszt 70. évfordulója alkalmából

A köztársasági elnök arra kéri a tévéket és rádiókat, hogy a hétfői holokauszt-emléknapon este 7 órakor 70 másodperces néma gyásszal emlékezzenek a 70 évvel ezelőtti eseményekre.

Áder szűréseken volt, de nem kért az elitkórházból

Áder János nem kért a kiemelt egészségügyi ellátásból - a Blikk olvasójának állítása szerint az államfő többször is felkereste a MÁV kórházat, és türelmesen várt sorára.

Hargitai Miklós: Aláírta

Áder János ezt az otromba gesztust csak hamis állításokkal tudta (vagy inkább próbálta) alátámasztani. Szerinte „a törvény alkotmányos szempontból nem kifogásolható”.

 

Levélben köszöntötte a 92 éves Göncz Árpádot Áder János

Levélben köszöntötte 92. születésnapja alkalmából Göncz Árpádot Áder János államfő.

A Köztársasági Elnöki Hivatal honlapjára kedden felkerült levélben Áder János hangsúlyozza, hogy "szabaddá lett politikai nemzetünk" első köztársasági elnökét tiszteli Göncz Árpád személyében.

Áder János személyes hangvételű levelében azt írta: "életed a szabadság és a demokrácia eszméjének szentelted, és ez az értékrend rendszerváltó politikusok egész nemzedékeinek jelentett követendő példát. Megtisztelő számomra, hogy több mint negyedszázada személyesen is ismerhetlek".

Göncz Árpád 1922. február 10-én született. 1990 és 2000 között volt Magyarország köztársasági elnöke.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.