Lebukott a mohó autófeltörő

Hat autó feltörésével gyanúsítanak a rendőrök egy dunaújvárosi férfit, akit csütörtök éjszaka fogtak el. A bűnözőt csütörtök éjszaka a városi térfigyelő kamerák üzemeltetői vették észre, a riasztás után a járőrök a helyszínen egy autóban elbújva, az első üléseken fekve találták meg a férfit.

Pancser: rendőrökkel együtt próbálta ellopni az autót

Az év legpechesebb, vagy talán a legostobább bűnözője címre joggal tarthatna igényt az a fiatalember, aki ma délelőtt a VIII.

Hol karácsonyoznak a körözött bűnözők?

Tizenegy hónap statisztikai adatai a bűnözés kis mértékű, hat százalékos csökkenését mutatják. Ezzel szemben ott áll az, hogy több rendőrt támadtak meg szolgálatban.

Földbe vájt bunkerban bújt el, amikor elfogták

Földbe vájt, kibetonozott bunkerban bujkált a 33 éves körözött férfi, amikor egy Hódmezővásárhely közeli tanyán elfogták a rendőrök egy összehangolt akcióban - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.

Top 10-es bűnözőt fogtak Budapesten

A 43 éves férfit évek óta körözték csalások és sikkasztás gyanúja miatt.

 

Letartóztatták a meglopott bűnözőt

Ötmillió forint értékű arany ékszer ellopásáról tett bejelentést egy ropolypusztai férfi, ám az adatok felvételekor kiderült róla, hogy körözik, ezért a rendőrök őrizetbe vették .

Kemény Gábor, a Kaposvári Rendőrkapitányság vezetője elmondta, a 65 éves férfi hétfőn este jelentette a kaposvári kapitányságon, hogy ékszerei eltűntek a lakásából.

A sértett ismeretlen személy ellen tett feljelentést, ám ennek során kiderült, hogy a 65 éves magyar állampolgárságú férfit az Interpol nemzetközi elfogatóparanccsal körözi, ezért őrizetbe vették - tette hozzá a rendőrkapitány. A férfit csalás miatt körözték.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.