Mosoly, napfény jobbról

Ha egy ilyen mosolyt szét lehet szórni 30 ezer példányban, tényleg nagy a baj. A Palikáéra gondolok. Sorozatszűzek kedvéért: a Barátok közt Palikájáéra, Bruckmann Balázséra, DJ Bruckmannéra, akit tavasszal szépen leírtak a képernyőről. A Zsófié, vagyis Kiss Ramónáé sem a legőszintébb vallomás, de ő legalább jól táncol, és amúgy is volt már helyiérdekű rapsztár-műsorvezető barátnője, egyre tűrhetőbben játszik, és talán láttam címlapon szofterotikus fehérneműs jelenettel, amiben körülbelül annyi erotika volt, mint egy kihűlt tányér borsófőzelékben. Hát így.

Egy főiskola a két sorozatszínészt tette a "hallgatói mindentudó" címlapjára. A kérdés csak az, hogy miért.

Mert oda járnak, azért.

És három opció van. Az első: "ha erre a főiskolára jársz, barátok közt leszel!" A második szerint a főiskola olyasmire büszke, ami igazán nem az ő érdeme. A címlaposok nem azért szerepelnek, szerepeltek a Barátok köztben, mert ezen a főiskolán végezték el a "Hogyan vérezzünk el naponta színészmesterségből a képernyőn?" szakot.

Ha pedig a harmadik feltételezés szellemében azt gondolják a szerkesztők, hogy valaki szívesebben vesz a kezébe egy amúgy nagyon gondosan és hasznosan szerkesztett, informatív kötetecskét, ha annak címlapján Palika és Zsófi szerepel, akkor lesújtó véleménynyel lehetnek a főiskola mostani és leendő hallgatóiról.

Ez az eshetőség még Bruckmann Balázs mosolyánál is csüggesztőbbnek tűnik.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.