Az észrevehetetlenek - Orbánék roadshow-ja lopakodó technikával

Félidejéhez érkezett a kormányzat tájékoztatási kampánya a kabinet eddigi teljesítményéről, de a politikusok úgy tűnik, észrevétlenül járják az országot.

Pécsett megint Várhegyi cége lesz a befutó?

Pécs városa folyamatosan megbízásokkal látja el a Fidesz egykori pártigazgatója vezette céget, és a vállalkozás lapinformáció szerint a legújabb közbeszerzési eljárásnak is a nyertese lehet.

'Önfényezésre és hazugságokra áldoz a kormány'

Az MSZP tudni szeretné, hogy mit csinál a Miniszterelnökség hatalmas kommunikációs államtitkársága és a kormány kommunikációs osztálya, ha százmilliókat fizetnek ki külső cégeknek hasonló feladatokra.

Újabb állami pénzek a volt Fidesz-kabinettitkár PR-cégének

Ezúttal az Országos Egészségügyi Pénztár kommunikációs tenderén nyert Kuna Tibor, a Fidesz-frakció volt kabinettitkárának PR-cége.

Young and Partners: hátrébb lép az ügyvezető

Lapunk információi szerint a Fidesz-frakció 2003 és 2006 közötti ifjúsági és sportkabinet-vezetője, Kuna Tibor távozik a Young and Partners Kommunikációs és Tanácsadó Kft.

 

Kocsis Máté lett a Fidesz új kommunikációs igazgatója

Valójában a Fidesz kommunikációs igazgatói posztjára kaptam felkérést Orbán Viktortól a múlt héten – mondta Kocsis Máté a Magyar Nemzet megkeresésére.

A józsefvárosi polgármester közölte azt is, hogy elfogadta a pártelnök-miniszterelnök felkérését, de további részletekről egyelőre nem kívánt nyilatkozni. A lap úgy tudja, hogy Orbán Viktor kifejezett kérése az volt, hogy a Fideszben felállított kommunikációs igazgatói posztot egy napi politikában jártas képviselő töltse be.

A Magyar Nemzet információi szerint a Fidesz elnöke azt szeretné, hogy az új igazgató minél sikeresebben hangolja össze a párt, az országgyűlési képviselőcsoport és a kormány kommunikációját a következő parlamenti választások előtt.

Emellett – hasonlóan a többi fideszes politikushoz – közvetve segíti majd a párt 2014-es választási felkészülését. Kocsis várhatóan továbbra is ellátja a polgármesteri tisztséget, valamint megtartja az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöki posztját.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.