Webkettes fejlesztések a köbön: NOL.ife

Élő közvetítések, új Twitter és Youtube csatornák, iPhone-appok, mobil honlap, Facebook-oldalak és beágyazható tartalmak - friss hírek a NOL közösségi médiás fejlesztéseiről.

 

Jobmátrix: Elég a bullshitből!

A Jobmátrix egy könnyű, gyors és átlátható álláskeresési szolgáltatás. A felhasználók közvetlenül felvehetik a kapcsolatot a munkaadókkal, percre pontosan követhetik pályázataikat, sms-ben is megkaphatják a beérkező ajánlatokat.

Elindult álláskereső szolgáltatásunk, a Jobmátrix. A felhasználók számos hazai és nemzetközi ajánlat között válogathatnak, ehhez mindössze egy profilt kell létrehozni. Az oldalra eddig több mint 800 állásajánlatot és 18 ezer álláskereső életrajzát töltötték fel. (A regisztráció és az önéletrajz feltöltésének folyamata bővebben itt: >>>).

A profil kitöltése, az önéletrajz és motivációs levél feltöltése után a munkaadók a végzettség, érdeklődési kör stb. alapján találhatnak rá leendő munkavállalóikra az adatbázisban. A felhasználók percre pontosan nyomon követhetik pályázatukat, és - a fejvadászokkal ellentétben, ahol még azt sem mindig árulják el, ki keres munkaerőt - közvetlenül is felvehetik a kapcsolatot a munkaadókkal. Kérésre sms-ben is elküldjük a beérkező ajánlatokat.

A Jobmátrix a közösségi hálózaton is jelen van: a Facebook-on önálló alkalmazásként is fut, illetve (bejelentkezés után); mobiltelefonról pedig sms-ben értesítjük a felhasználókat a beérkező ajánlatokról.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.