A Twitteren jelentette be szakítását Jim Carrey és Jenny McCarthy

Jim Carrey és Jenny McCarthy öt évi együttélés után szakítottak egymással. A színész a legjobbakat kívánta volt élettársának.

Elárverezik James Bond híres Aston Martinját

Több mint másfél milliárd forintnak megfelelő fontért kelhet el James Bond 1964-es Aston Martinja. Az autót Jerry Lee amerikai rádiómágnás adja el, a befolyt összeget jótékony célokra fordítják.

Robert Pattinson Drakula távoli rokona

Az Ancestry.com genealógusai kiderítették, hogy az Alkonyat-filmek egyik vámpírját alakító színész apai ágon, a brit királyi családon keresztül rokonságba keveredett a kegyetlensége miatt hírhedtté vált havasalföldi fejedelemmel, III. Vladdal - aki Drakula alakját ihlette.

Sandra Bullock a legjobban kereső színésznő Hollywoodban

Válása ellenére anyagilag jól alakult az év az idén Oscar-díjjal jutalmazott színésznőnek. A Forbes magazin listáján Bullockot Reese Witherspoon és Cameron Diaz követi.

Eltemették Tony Curtist

Hírességek, rajongók és családtagok százai búcsúztatták hétfőn Las Vegasban a magyar származású színészt. A szívrohamban elhunyt hollywoodi legenda mellé egy útitáskában magyar emléktárgyakat is eltemettek.

 

Hollywoodban folytatja Hámori Gabi

Hámori Gabriella színművész a Magyar Televízió holnap esti Záróra című műsorának vendégre lesz – itt vall majd életéről, terveiről.

Kísérletező szellem. Gyakran látjuk színpadon és filmekben. Nem szeret egy színház elkényeztetett primadonnája lenni, és ha nem tud beilleszkedni a szerepbe, egyetlen mondattal leleplezi magát a színpadon.

Hámori Gabi
Hámori Gabi

Korábban nemet mondott a Vígszínháznak, mert szavai szerint nem szeretett volna egy színház elkényeztetett főszínésznője lenni, és azt tudja, hogy a itt kapásból ez várt volna rá. Időközben már elköszönt a Radnótitól is: „Én ide fogok tartozni akkor is, amikor nem leszek itt, mert hiszek abban, ami itt folyik."

Januártól pedig az Örkény Színház társulatát hagyja ott - ha nem is örökre, hogy Los Angeles-i castingokon keresse a továbblépés lehetőségét.

- Eredetileg Berlinbe szerettem volna menni, dolgoztam is azon, hogy felvegyem a fonalat a berlini és a londoni kapcsolatokkal. Amikor ezt a döntést meghoztam, bejelentkezett egy komoly menedzser Los Angelesből. Igazából zavarba ejtő az a figyelem és az a gondoskodás, ahogy elkezdett dolgozni azon, hogy én ne B kategóriás horrorfilmekben játsszak, hanem nagyon-nagyon jó filmekben - meséli terveiről a színésznő.

Hozzátéve: döntésének van anyagi aspektusa is, nem szeretne többet pénzért olyat csinálni, amiben nem hisz. Ha nem jön össze, majd legfeljebb kutyát sétáltat, pincérkedik, vagy Dj-ként boldogul.

 

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.