Webkettes fejlesztések a köbön: NOL.ife

Élő közvetítések, új Twitter és Youtube csatornák, iPhone-appok, mobil honlap, Facebook-oldalak és beágyazható tartalmak - friss hírek a NOL közösségi médiás fejlesztéseiről.

És a hírmátrix vajon mi?

Egy kis felhasználói útmutató mozgásban. Nézd meg a hírmátrix egy napját négyezerszeres gyorsításban. Videó

 

Hírmátrix: A hírnyomásmérő

A Nolon futó 'legforróbb' híreket, interjúkat, riportokat és videókat vizuálisan megjelenítő Hírmátrix a hazai médiában egyedülálló tartalom-aggregátor. Már iPhone-on, Facebook-alkalmazásként is fut.

Iphone-ról, Facebookról, vagy blogba, honlapba beágyazva, esetleg csak pőrén, külön honlapon - a lényeg ugyanaz: a Hírmátrix - a magyar médiában egyedülálló vizuális tartalom-aggregátor - minden felületen ugyanazt tudja nyújtani az olvasóknak. Ez pedig nem kevesebb, mint a Népszabadság Online-on futó, népszerű tartalmak besűrítése egyetlen, beágyazható dobozkába.

Hírmátrix
Hírmátrix

A Hírmátrix már Iphone-ról is elérhető; az alkalmazás innen tölthető le (az App Store-ból, iTunes jelszó birtokában). Az iPhonera és iPod Touch-ra fejlesztett Hírmátrix a 30 "legforróbb" hírt mutatja, amelyet az utóbbi 10 percben a legtöbben olvastak a nol-on. A négyzetek nagysága az érdeklődés mértékét, a színek élénksége pedig annak csökkenését vagy emelkedését jelzi. A felhasználók beállíthatja, milyen témák iránt érdeklődik, ezeket (belföld, külföld, gazdaság, sport, tudomány-technika, kultúra, bulvár) egy-egy szín jelöli. A mátrixban így csak az olvasót érdeklő tartalmak jelennek meg. (A hírek csoportosításának kikapcsolásával vegyesen, témafüggetlenül a "legforróbb" 30 cikk látható.) Az idővonal nézetben a korábbi félnapok legkeresettebb cikkeit tekinthetik át a felhasználók. A cikkek címére bökve a teljes tartalom megjelenik, és könnyedén megosztható Facebook-on, Twitteren, vagy emailben.

A Hírmátrix önálló honlapon, illetve Facebook-alkalmazásként is fut, de a Facebook-felhasználók a NOL rajongói oldaláról is elérhetik. A bloggerek, saját honlapot működtetők beágyazhatják saját felületükre is az alkalmazást (hasonlóan az RSS- hírdobozunkhoz), ahogy az a NOL főoldalán és a cikkoldalakon is látható; a doboz mérete állítható.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.