Markáns növekedést produkált a Rába

Jelentős, 17,9 százalékos növekedés mellett 31,1 milliárd forintos árbevételt könyvelhetett el a társaság 2012 első kilenc hónapjában – tette közzé a társaság szerdán késő délután.

Újabb futóművet rendelt a Rábától a Claas

A Claas a legnagyobb mezőgazdasági erőgépébe is Rába futóművet rendelt – derül ki az állami gyár közleményéből.

Árvíz: a Rábán már másodfokú a készültség

Másodfokúra emelte az árvízvédelmi készültséget a Rába szentgotthárdi szakaszán a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság - tájékoztatta kedd délután a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Szentgotthárdnál már apad a Rába, Körmendnél harmadfokú a készültség

Szentgotthárdnál és Csörötneken szerdára virradó éjszaka tetőzött és azóta már apad a Rába, Körmendnél viszont harmadfokú az árvízvédelmi készültség - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Sárvárnál délután tetőzhet a Rába

Magas, négyszáz centiméter fölötti vízállásra és komoly völgyi elöntésekre kell számítani a Rába mentén Sárvár térségében, ahol a délutáni órákra várják a levonuló árhullám tetőzését.

 

Győrnél kiléphet medréből a Rába szombaton

Az előrejelzések szerint szombaton Győrnél kiléphet medréből a Rába - közölte a kisalföldi megyeszékhely városüzemeltetési társaságának szóvivője az MTI-vel.

Ozsvárt Tamás elmondta, emiatt péntek délután négy órától lezárják Győrben a Petőfi-híd alatti ingyenes parkolót.

Hozzátette: jelenlegi ismereteik alapján az ár tetőzése vasárnapra várható. Az árhullám levonulását és a szükséges takarítási munkálatok elvégzését követően a Győr-Szol Zrt. a parkolót ismét megnyitja.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.