Pénzügyi biztost neveznek ki Esztergomba?

Újabb hitel felvétele helyett adósságrendezési eljárást kezdeményezett Esztergom polgármestere Tétényi Éva.

A bíróságon elnézést kért a Fidesztől a szocialista képviselőjelölt

Elfogadta a szocialista képviselőjelölt bocsánatkérését, és visszavonta a becsületsértés miatti feljelentést Dér Tamás, a Fidesz kaposvári elnöke pénteken a Somogy Megyei Bíróságon, így a magánvádas eljárást a bíróság jogerősen megszüntette - közölte Vadócz Attila bírósági szóvivő az MTI-vel.

A jövő héten folytatódik a Kolompár Orbán ellen indított per

Hétfőn folytatódik a Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke és nyolc társa ellen 2009 novemberében a Kecskeméti Városi Bíróságon megkezdett per - közölte szerdán Sárközi Szabolcs, a Bács-Kiskun Megyei Bíróság szóvivője.

Felmentik a tüntetőt, ha csak rendőrök vallomása alapján ítélték el

Balsai István miniszterelnöki megbízott benyújtotta a parlamentnek a semmisségi törvény tervezetét.

Garázda fideszes képviselő

Száznyolcvanezer forint pénzbírságra ítélték garázdaságért kedden délelőtt a kecskeméti bíróságon Sipos László helyi fideszes önkormányzati képviselőt, a város volt alpolgármesterét.

 

Garázdaság miatt pénzbüntetésre ítéltek egy kecskeméti képviselőt

Sipos László kecskeméti önkormányzati képviselőt garázdaság vétsége miatt 180 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a Kecskeméti Városi Bíróság kedden kihirdetett ítéletében. Az ítélet nem jogerős, mert a vádlott három nap gondolkodási időt kért.

Demeter Gábor bíró indoklása szerint a bizonyítási eljárás alapján megállapítható, hogy a vádlott cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen.

A vádlott a terhére rótt garázdaság vétségének elkövetése idején Kecskemét fideszes alpolgármestere volt, jelenleg is önkormányzati képviselő.


Az ítélet indoklása szerint vádlott barátjával 2009. december 4-én este megjelent a megyei kórház egyik osztályának zártkörű rendezvényén, és onnan felszólítás ellenére sem távozott. A vádlott barátját szóváltás után a rendezvény biztonságáért felelős személyek a földre vitték, mire Sipos László az egyik biztonsági őrt a nyakánál fogva próbálta elrántani.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.