Prostitúció elősegítésével gyanúsítják Keleti Györgyit

A vádirat szerint a modell 2006 novemberétől másfél éven keresztül különböző olasz városokban segített lakást bérelni lányoknak, akik ott prostituáltként fogadták vendégeiket.

Romagyilkosságok hidegvérrel, aprólékos forgatókönyvvel

Rendkívüli biztonsági intézkedések mellett megkezdődött a romagyilkosok pere.

20 hónap felfüggesztettet kapott Keleti Györgyi

Az üzletszerű kéjelgéssel vádolt modell egy év nyolc hónap, három évre felfüggesztettet és 500 ezer forint pénzbüntetést kapott.

Két gyerekét akarta felakasztani egy anya

A nő 2009-ben egy erdős részre vitte az akkor hét-és kilenc éves gyerekeit és egy fára akarta felakasztani a síró gyerekeket, majd magával is végezni akart, szerencsére a nagymama időben megérkezett.

Romagyilkosságok: ötszörösen minősülő emberölés a vád

Befejeződött a vádirat ismertetése a romagyilkosságok miatt indult büntetőperben a Pest Megyei Bíróságon pénteken, a vád ötszörösen minősülő emberölés.

 

Felfüggesztett börtön Keleti Györgyinek

Kitartottságban találta bűnösnek a bíróság Keleti Györgyit

Kitartottság miatt mondta ki bűnösnek a Pesti Központi Kerületi Bíróság pénteken Keleti Györgyit. Az első fokon eljáró bíróság a nőt - Keleti György volt honvédelmi miniszter lányát - egy év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását három év próbaidőre felfüggesztette.

Keleti Györgyi ellen 2010 áprilisában emeltek vádat üzletszerű kéjelgés elősegítésének gyanúja miatt, de a tárgyalás során az ügyész módosította a vádat és kérte a bíróságot, hogy kitartottság miatt is ítéljék el a nőt.

A modell ellen három országban - Magyarországon, Olaszországban és Németországban - adtak ki elfogatóparancsot. Németországban tartóztatták le, Olaszországban töltött némi időt börtönben, végül Magyarországon tárgyalták az ügyét.

A bíró enyhítő körülményként vette figyelembe, hogy a nő büntetlen előéletű, illetve azt, hogy 2008-tól két év telt el a vádemelésig. Súlyosbító körülményként értékelte, hogy Keleti Györgyi huzamosabb ideig és szinte „futószalagon végezte” a tevékenységét, ami életvitelre utaló magatartást jelent.

A vád és a védelem egyaránt három nap gondolkodási időt kért a fellebbezés eldöntésére.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.