'Kérdéses a tálib fenyegetés valószerűsége'

Magyarország iszlámábádi nagykövete szerint kérdéses a valószerűsége és a forrása annak a fenyegetésnek, amelyet egy tálib szóvivő fogalmazott meg a magyar kormánnyal szemben, és amely egy pakisztáni újság honlapján jelent meg.

Újabb kikötő nyílt Pesten

Budapest második legnagyobb kikötője nyílt meg tegnap az egykori Fokaöbölben, a Marina Parton.

Javult a versenyképességünk

Magyarország ismét javított versenyképességi mutatóján: 139 országból 52.

Szemet szúrt Bukarestben a magyar etnobiznisz

A magyarországi kisebbségi törvény módosításának újratárgyalását szorgalmazta Viorel Badea, a kormányzó demokrata Liberális Párt (D-LP) szenátora, a külpolitikai bizottság elnöke, aki ezt a kérdést a magyar–román kormányközi bizottság napirendjére szeretné felvetetni.

Ismét lövöldözött a svájci nyugdíjas

Ismét lövöldözött péntekre virradóra az a svájci nyugdíjas, aki előző nap elbarikádozta magát saját házában, s lövöldözni kezdett tiltakozásul az ellen, hogy az épületet árverésre ítélték.

 

Elfogtak egy magyart 700 gramm kokainnal a zürichi repülőtéren

Őrizetbe vettek egy magyar férfit csütörtökön a zürichi repülőtéren, amint 82 kapszulányi, összesen 700 gramm kokaint próbált meg átcsempészni a vámvizsgálaton.

A férfi 46 kapszulát zoknikban rejtett el, 36-ot pedig lenyelt. Eredetileg mindet le akarta nyelni, de ez nem sikerült - közölte a zürichi kanton rendőrsége. Mivel mindenképpen át akarta vinni az egész mennyiséget az ellenőrzésen, úgy döntött, hogy a drog egy részét zoknikba rejti.

A magyar utas a brazíliai Sao Paulóból érkezett Zürichbe, s Budapestre szándékozott továbbutazni.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.