Bástya elvtárs és a kampányarc

Sajtóhírek szerint eredetileg a Real Madrid is érdeklődött a kiváló futballista iránt, de mivel ott nem hogy a Bernabeu stadiont, de még egy díszpáholyt sem ígértek neki, végül váratlanul a narancsmezesek ajánlatát fogadta el.

Bástya elvtárs csakrája

Luxus-szálló lenne, ezzel a métellyel akarják a magyarságot, az ősi kiválasztott népet, Mária és Jézus, na meg a hun Attila nemzetségének leszármazottait a zsidók, majd a pirézek kicsinálni.

Hol van, hol nincs ...

Mostanában mindenkinek van programja. Van az MSzP-nek, az MDF-nek, a jobbiknak (már maga az elnevezés is vicces), csak a tuti befutó Fidesznek nincs. Illetve biztosan van, csak annyira titkos, hogy csak na.

Rettegünk, a Jobbik meg röhög a markába

A demokraták tehát rettegnek a másik oldaltól, annak túlzott térnyerésétől, vagy éppen sikertelen szereplésétől - legalábbis erre utalnak mind a Fidesz, mind pedig az MSZP szimpatizánsainak megnyilvánulásai a különböző fórumokon. Miközben a Jobbik röhög a markában...

Pálffy vajon olvasta a Javított kiadást?

Híradósként sem volt szimpatikus (nekem mindig részegnek tűnt), de betette a kaput, amikor Kertész Imrét és Esterházyt minősítette. Szép ez a szó: minősítette. Hiszen csak annyit írt, hogy az említett írókkal ellentétben "mi nem hazudunk, nem mocskoljuk a hazánkat, nem lopjuk szét". Akkor még kérdés volt, hogy a "mi" alatt kiket ért, mára tudjuk: a KDNP-t.

 

Cigányok tájékozódtak a Jobbik kampánygyűlésén

Csereháton működő stábunk felkerekedett, és ellátogatott a február 28-án, Selyeben tartott Jobbik-gyűlésre. Több kérdést tettek fel a Jobbikos helyi politikusoknak.

A cicsero.net stábja igyekezett tisztázni, mi a jobbikosok véleménye az úgynevezett "cigánybűnözésről", mi a helyzet a Magyar Gárdával és milyen feltételekkel kapták meg kampánygyűlés céljára az önkormányzati helyiséget.

 - Tanulságos volt, nem hangoztak el rasszista kijelentések, de az én szavazatom nem lesz az övék - mondja egy férfi a gyűlés után. A faluba érkező Jobbik képviselői kerülték a konfliktusok élezését a szemtől szemben érdeklődő cigányokkal. Nem ismerték el, hogy rendszeresen beszélnének az úgynevezett "cigánybűnözésről", a médiában megjelenő állításokat pedig azon az alapon tagadják, hogy nekik nincs is médiájuk. Mint mondják a Magyar Gárda szerintük soha semmit nem tett a cigányság ellen.

- Nincsenek annyira a cigányok ellen, mint ahogy ti gondoljátok - mondogatja egy Jobbik-szimpatizáns, aki barátságosan elbeszélget a kampánygyűúlésre érkező cigányokkal.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.