Triplázott Erős János

Harmadszor is Erős Jánost, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Zrt.

Az új kormány felállásával egyidőben lemond az MFB vezére

Az új kormány felállása után azonnal felajánlja lemondását az MFB vezérigazgatója.

Az FHB megvenné az Allianz Bankot

Az FHB átvenné a magyar Allianz Bankot - erről írt alá szándéknyilatkozatot a két társaság.

Megállapodtak a bankadóról az EU vezetői

Megállapodtak a bankadó bevezetéséről az Európai Unió tagországainak vezetői csütörtökön - közölték a tárgyalások befejeztével diplomáciai források.

Régi-új vezér az MFB-nél

Visszakapta bankját Baranyay László: a Magyar Fejlesztési Bank 2002-ben törvényellenesen felmentett elnök-vezérigazgatója a fejlesztési tárca vezetőjétől visszahelyezte korábbi posztjára.

 

Ismét Baranyay László került az MFB élére

Baranyay Lászlót nevezte ki a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. (MFB) elnök-vezérigazgatójává Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter, miután az új kormány megalakulása után Erős János közös megegyezéssel távozott a társaság éléről - közölte a nemzeti fejlesztési tárca csütörtökön.

Baranyay László korábban, 1993-tól közel 9 évig már dolgozott a fejlesztési banknál különböző munkakörökben, mely időszak alatt 2001. szeptember 24. és 2002. május 30. között a hitelintézet elnök-vezérigazgatói posztját is betöltötte.


Posztjáról az akkor megalakult új kormány hívta vissza, majd az fejlesztési bank igazgatósága rendkívüli felmondással 2002. június 24-én megszüntette munkaviszonyát is. Ezt azonban később a Legfelsőbb Bíróság jogerősen törvényellenesnek ítélt.

Baranyay László újra a MFB élén
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.