Menedzserkúra Szoboszlón

A harminchektáros hajdúszoboszlói strand ma bezár, ám a fedett gyógyfürdő egész évben várja a vendégeket. A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben három gyógyvizes medence és négy nyitott gyógyvizes élménymedence várja a vendégeket. Itt - orvosi felügyelet mellett - több mint negyvenféle kezelés vehető igénybe, így például súlyfürdő, többféle masszázs, iszapkezelés, víz alatti sugármasszázs, gyógytorna, inhaláció, soft-lézer, elektro-, magneto- és fényterápiák teljes skálája.

A jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz számos betegség panaszait enyhítheti, a fürdőkúra gyógyító hatását kimutatták idült ízületi gyulladások, degeneratív ízületi elváltozások, a gerinc különféle idült gyulladásos megbetegedései vagy különböző idegfájdalmak és izomgyulladások esetén.

A hajdúszoboszlói gyógyvizet ajánlják idült nőgyógyászati megbetegedésekre, meddőségre vagy bőrbetegségekre is. A gyógyfürdőben igénybe vehetők wellnesskezelések is, így aromamaszszázs, aroma pezsgőfürdő, aroma talpmasszázs, dermalife és bemer- kezelés.

Kállai Zsuzsától, az intézmény marketingmenedzserétől megtudtuk: az őszi szezonban akciós árakat hirdetnek, és a társadalombiztosítás által támogatott gyógykezeléseket rendkívül kedvezményes csomagáron vehetik igénybe. Az akció keretében napi egy kezelés áráért akár napi négy kezelés is kapható: a napi négy kezelésből álló csomag így egy napra mindöszsze 900 forintba kerül. A fürdővendégek kényelmét szolgálja az is, hogy az intézmény reumatológiai szakrendelésén beutaló és várólista nélkül fogadják a betegeket. Kállai Zsuzsa elmondta: idén ősszel akciót hirdetnek a fitnesz-, wellness- és a menedzserkúrákra is. Egy stresszoldó kúra bevezető áron már 6400 forintért elérhető, míg egy hétnapos menedzserkúráért - amely magában foglalja a fürdőzést, a szaunát, a szoláriumot és a masszázst - 18 900 forintot kérnek.

Hajdúszoboszlóra természetesen nemcsak a fürdőzés miatt érdemes ellátogatni, hanem a település gazdag programkínálata miatt is. Lévay Enikő, az önkormányzat idegenforgalmi referense érdeklődésünkre elmondta: arra törekednek, hogy a vendégek a nyári főszezon lezárultával is vonzónak találhassák a várost, ezért igyekeznek "megnyújtani" a szezont. A településen ősszel kulturális és sportrendezvényeket szerveznek, régiségvásárokat rendeznek, játszóházakat és bábelőadásokat tartanak a gyermekeknek, irodalmi estre várják az érdeklődőket, sőt a kistérségben működő civil szervezetek bemutatkozására kistérségi civil expót indítottak.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.